• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Türk sularında NAVTEX ilan ettiler! Tepki gecikmedi

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Dışişleri Bakanlığı, 14 Atalık 2021'de Türk sularında ilan edilen NAVTEX'e sert tepki göstererek Güney Kıbrıs Rum Kesimi, “Tüm uyarılarımıza karşın devam eden bu tek yanlı faaliyetler, Doğu Akdeniz bölgesindeki gerginliği tırmandırmaktan başka bir amaca hizmet etmemektedir” açıklamasında bulundu.

4 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Aman ne iyi.

Dünyaya karşı hem Yunanistan'ı gerginlik çıkarmak ve kıskırtıcılıkla suçlayıp hem de Yunanistan ve GKRY'ne 2019'da yaptığımız önerimiz halâ geçerli diyerek anlaşma masasına davet etmekte bizim dışişlerinin yapacağı bir iş olur zaten. Bu iktidar sayesinde komşularla anlaşma, uzlaşma umutları da kalmadı.
  • 5 Yıl Önce

Hadi oradan be.

Bu ne ya böyle. Halâ aynı mesajlar aynı barış ve uzlaşma teklifleri.  
  • 5 Yıl Önce

Vatandaş

Onun bunun çocukları rum ve yunan sizler abd nın köpeği olmuşsunuz,sabrımızı taşırmayın kıbrıs çıkarmasından beter ederiz
  • 5 Yıl Önce

Geçikmeyen tepki ne

Kimsenin duymayacağı duysada caydırıcı olmayacak bir açıklama
  • 5 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23