• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Nereden nereye! Harp okullarında birer cami yükselecek

Yeni Akit gazetesi yazarı Vehbi Kara'nın, "Harp okullarına ve kışlalara cami yapılmalı" çağrısı karşılık buldu.

16 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

alp

Kuleli As.Lisesinin yanındaki cami tuzak olarak kullanıldı.Camiye giden tüm öğrencileri tesbit edip attılar.Şimdi Harp okullarına cami yapılıyor.Emeği geçenlerden ALLAH razı olsun.Ama yinede uyanık olmak lazım.Kemalist ..........ler boş durmayacak.Diikat !!!
  • 5 Yıl Önce

Nur Ahmet

Nereden nereye ,zilletin kuyruğuna takılan münafık küçük partiler görüyor musunuz?Bir zamanlar buralarda ibadet yapmak yasaktı ve ihraç nedeni idi.Biraz dininiz,imanınız,onurununuz,şerefinğz kaldıysa bu haberin sizde bir etki ve bir kıpırtıya neden olması gerekirdi,bir iç hesaplaşmaya ,muhakemeye sebep olması gerekirdi.
  • 5 Yıl Önce

Yavuz

Kara Harp Okulunda cami vardı. ancak bu cami 28 şubat dönemine kadar hep dindar ögrenciler için bir tuzak olarak kullanıldı.Nereden Nereye Elhamdulillah..
  • 5 Yıl Önce

peygamber ocağı tabiri tam yerini bulmaya başalar..
  • 5 Yıl Önce

muhalefet

Allaha şükür bu duruma gelinmesine sebep olanlara hayırlar ver ayaklarını kaydırma devamli başarı nasip et
  • 5 Yıl Önce

Ömer Ulaş

Peygamber ocağında caminin olmaması zaten büyük bir ayıptı Allah yaptır tanlardan razı olsun. Karşı olanları da rezil etsin
  • 5 Yıl Önce

Alï

Peygamber ocağı diye aldatıliyordu millet. Elhamdülillah bunu da göreceğiz.
  • 5 Yıl Önce

Vatan

Devlet millet ve tüm kurumlar ne kadar bütünleşirse başarı okadar büyük ve hızlı olur.
  • 5 Yıl Önce

Putsavar

Abo putperest zilletçiler zırlmasın şimdi
  • 5 Yıl Önce

Okur

neden tam Cuma namazı kılınmak üzereyken yada kılınırken jetler illaki Bi geçiş yapar anlayamadım gitti. Hep mi tesadüf.
  • 5 Yıl Önce

Akıncı

MâşaAllâh, BârekAllâh
  • 5 Yıl Önce

sinan

büyük eksikti inşallah tez zamanda halledilir.
  • 5 Yıl Önce

Şeyh Şamil

Yahu chp kafasından gidip küfür sistemiyle bu günlere gelindi. Peygamber ocağından bu kepaziliğe nasıl gelindi? Savaşa milleti gönderirken cumhuriyet varlığına, kamalın hatırına, chp adına mı gö sereceksiniz milleti savaşa? Kim gider beşer uğruna. Ucunda şehitlik yoksa ölmeye pisi pisine değer mi?
  • 5 Yıl Önce

fevzi

çok şükür Allahım
  • 5 Yıl Önce

h.mehmet

Çok geç kalınmış bir hamle..tamamen tüm kalbimizle destekliyoruz.emeği geçenlere..geçeceklere şimdiden TEŞEKKÜRLER.

h.mehmet

Çok geç kalınmış bir hamle..tamamen tüm kalbimizle destekliyoruz.emeği geçenlere..geçeceklere şimdiden TEŞEKKÜRLER.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23