• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Sedat Peker'in BAE'de yakalanarak gözaltına alındığı iddia edildi

Suç örgütü lideri firari mafya elebaşısı Sedat Peker'in Birleşik Arap Emirlikleri (BAE)'de yakalanarak gözaltına alındığı iddia edildi.

13 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

TürkN

Desenize henimki anasının Örekesine Mart karı yağdı.Estetikli,modifiye soytarı ,hayatında alinteri ile tek kuruş kazanmamış bir asalak mikrop.Daha duuuurr.Devlete meydan okuyor,tasmasına bakmadan.
  • 5 Yıl Önce

Sürmeneli Baba

Daha durun, baba film cekecek. Gise rekorlari kiracak. Korkamyin klavye delikanlilari !
  • 5 Yıl Önce

Rum Ali

Papaz Brunson olayi gibi kur yükselir ve Baba serbest kalir. Kavala ve Demirtas nöel`de evdeler. Kogus arkadaslari ile vedalastilar. Ver gazı evladım, Ver gazı.
  • 5 Yıl Önce

Marco

Gel devlet sıvazlayarak seni bekliyor firavun faresi
  • 5 Yıl Önce

Hamit

İnşallah doğrudur  
  • 5 Yıl Önce

Mehmet Soylu

Getirsinler. İçerde krallar gibi bakarlar. 
  • 5 Yıl Önce

ali

botoks vermeyin cezasini ceksin
  • 5 Yıl Önce

İsmail

Türk devletine kompas kurarak uzaktan atış yapıyordu elbete gitmeyeceği belliydi yakında türkiyede görebiliriz.
  • 5 Yıl Önce

oflu baba

DILERIM YAKALANMISTIR TURKIYEYE IADESI GERCEKLESIR VATANDAS OLARAK BIR CIGLIGIM VAR BU …  CEZA EVINDE BES YILDIZLI OTEL ODASINDA YATIRIR GIBI YATIRIRSANIZ ILK ISYANI BENDE GORURSUNUZ NE ZAMAN CEZA EVINE GIRSE OZEL KOGUS TEMIZLENIYOR BOYANIYOR OZEL KOLTUKLAR SANDALYE MASA YATAK KOYULUYOR TELEVIZYON BILGI SAYAR OZEL AHCI OZEL YEMEK KAPISINDA KOPEKLER GIBI BEKLEYEN PARA ALAN GARDIYANLAR ARTIK YETER CEZA EVINDEMI KALIYOR BES YILDIZLI OTELDEMI KALIYOR BELLI DEGIL SELAHITTIN DEMIRTASTA AYNISI YAPMAYIN BIRAKIN MAHKUM GIBI YATSINLAR P….
  • 5 Yıl Önce

43

inşallah yakalanmıştır tüm gerçekler ortaya çıkar
  • 5 Yıl Önce

SUZAN

HADI INSALLAH.BIR DE IADE EDILSE VE HAVSLIMANINDA SAYIN SOYLU BAKANIM KARSILASA.HADI INSALLAH.
  • 5 Yıl Önce

Osmanlı

Reis bae den dönerken boynunda tasmayla bağla getir
  • 5 Yıl Önce

Mert Akinci

Muhabirden habere yalanlama geldi
  • 5 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23