• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

5 maddede salçada küf oluşumunu engellemenin yolu

Yemeklerin olmazsa olmazı salça açıldıktan bir süre sonra küflenmeye yüz tutuyor. Peki salçanın küflenmemesi için neler yapılmalı? 5 maddede salçada küf oluşumunu engellemenin yolu...

4 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Zuhal

Porsiyonlara bölüp dondurmakla buldum caresini
  • 4 Yıl Önce

Canan Kuş

Tuz ilavesi de olabilir. Ancak tansiyon hastaları için uygun değildir.
  • 4 Yıl Önce

Nihal

küçük parçalara bölüm 1 yemeklik olarak buzdolabı poşetlerine taksim ediyorum 1 poşet 3 yemeklik bağlayıp o şekillerde derin dondurucuya koyuyorum hiç bozulmuyor yemekten saatler önce çıkarıyorum
  • 4 Yıl Önce

Merve

Tenekenın agzına strec fılm ıle kapatın hıc bozulmaz
  • 4 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23