• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Adalete leke sürme Adli Tıp!

Yargıtay 16. Ceza Dairesi’nin müebbet hapis cezalarını onamasının ardından Ankara 5. Ağır Ceza Mahkemesi’nin kararıyla cezaevine konulan 28 Şubat’ın 14 darbecisi, tahliye olabilmek için Adli Tıp’ın kapısını aşındırmaya devam ediyor.

5 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Mustafa Kemal'in Neferi

Adli Tip'ta degil uzman doktor, Kemalist hademe bile yok.Sacma sapan yorumlar yazip durmayin burda cahil surusu!
  • 5 Yıl Önce

hizipsavar

onların birisi bile dışarı çıkmayac diri olarak haa orda öldüler ne ala bu bizim kırmızı çizgimizdir. ne bu dünyada ne de öteki dünyada bunlar huzur bulamayacak. siz kimsinizde halkın dinini diline işine karışıyor dayatma yapıyorsunuz.bunu bir bedeli var değil 90 100 bile olsa o bedel ödenecek.
  • 5 Yıl Önce

her gun duzenli spor ysoarken Kalender Orduevi onunde gordugum, nefretle suratina baktigim bu hayati ve sagligi bedavaya getiren tiplerden tekrar neftet ettim!

........
  • 5 Yıl Önce

Ömer

28 subat mağdurları hapiste ama darbeci takıma Hukuk...konuşmaya gerek yok.
  • 5 Yıl Önce

Kocasolak

Adaletin ÇİVİSİ çıkık, bir de bu zalimleri adli tıp çıkartırsa dışarı, tuz kokar. Türkiye’nin TEK eksiği ADALET. Adalet yok mülkün temeli kaygan. Adalet sağlanmadan HİÇ BİR ŞEY düzelmez.
  • 5 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23