• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

‘Cinci’ye kandılar olanlar oldu! İşte akıllara durgunluk veren ifadeler

Kendisini cinci hoca diye tanıtarak skandala imza atan Uğur Akyol’a 550 bin liralarını kaptıran emekli Danıştay hakimi S.Y.’nin avukat kızları duruşmada yaşadıklarını anlattı.

7 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

abdrhman

fetöşte böyle kandırdı çevresindekileri.
  • 4 Yıl Önce

Vahap Kalyoncu

Hay Allahım aklıma sen mukayyet ol yarabbi" bu kadar cehalet ancak okumakla olur"derler ya aynen o.
  • 4 Yıl Önce

Mesut Sarp

Yuh be pes, herif cinci hoca ayaklarına az kalsin hakimin avukat kızlarınada sarkacakmış. Buna hayal gücüm bile yetmezdi.
  • 4 Yıl Önce

Mesut Sarp

Hakim ve avukatlarımız buysa Allah düz vatandaşlarımızı hepten korusun.
  • 4 Yıl Önce

099

çin değil şeytan ın esri askeri olduğu açık.
  • 4 Yıl Önce

242

Ulan hakim böyle yaparsa vay halimize bende okumusun Cehalettinden Allah'a sığınırım
  • 4 Yıl Önce

Cin/büyü vb işlerle uğraşanlardan Allah'a sığınırız!!

Kovulmuş ve taşlanmış şeytanın şerrinden Allah'a sığınırım. -Rahmân ve Rahîm olan Allah’ın adıyla. 1- De ki: ben, karanlığı yarıp sabahı ortaya çıkaran Rabbe sığınırım, 2- Yarattığı şeylerin şerrinden, 3- Karanlığı çöktüğü zaman gecenin şerrinden, 4- Düğümlere üfleyenlerin şerrinden, 5- Ve hased ettiği zaman hasedçinin şerrinden. (Allah’a sığınırım). {Felak Sûresi meâli} / Rahmân ve Rahîm olan Allah’ın adıyla. 1- “De ki: İnsanların Rabbine sığınırım. 2- İnsanların malikine, 3- İnsanların ilahına; 4- İnsanlara kötü şeyler fısıldayan o sinsi vesvesecinin şerrinden. 5- O ki, insanların göğüslerine vesvese verir. 6- Gerek cin, gerekse insanlardan. {Nas Sûresi meâli} * Nas suresi, insanların kalplerine vesvese sokan cin ve insan şeytanın şerrinden Allah'a sığınmak için okunur.
  • 4 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23