• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

HDP'lilere Demirtaş soruldu! İşte son anketin sonuçları

Avrasya Araştırma, Cumhurbaşkanlığı seçimleriyle ilgili gerçekleştirdiği son anketin sonuçlarını paylaştı. Ankette, HDP'lilere Selahattin Demirtaş soruldu.

6 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Bilinen.

Anket şirketlerinin sonuçlarına göre S.Demirtaş ve HDP'nin oylarını öğrenmiyoruz ya. Zaten gerçek ortada. HDP'ne boşuna tüm partilere isteklerini sıralamıyor ya. Oy oranlarını ve Kürt halkının onların istediği ittifaka oy vereceklerini çok iyi biliyorlar.
  • 3 Yıl Önce

Anlaşılıyor ki

Türkiye'deki seçimlerde Kürt seçmenlerin oylarını kime vereceğini % 85 gibi bir çoğunlukla S.Demirtaş'ın kararı belirleyecek. Eğer 25 milyon Kürt oyu varsa 21 milyonundan fazlası S.Demirtaş kime oyunuzu verin derse ona oyumu veririm demiş. Gel de HDP'nin, S.Demirtaş'ın peşine düşme. İktidar çözüm süreci diye boşuna ortaya davetiye atmadı ya?
  • 3 Yıl Önce

Şeyh Şamil

Allah belanızı verdin. Adamlar eli kanlı terörist. Hâlâ %70 i oy veririm diyorsa bunların kafalarından şüphe etmek lazım.
  • 3 Yıl Önce

deniz

BUNU İÇERDEN ÇIKARTMAYIN TÜRK KÜRT KARDEŞTİR AYIRANLAR KALLEŞOĞLU KALLEŞTİR ŞEREFSİZDİR KRİPTOLAR DUYDUNUZ MU ??? 1915 ARTIKLARI 1100 YILDIR TÜRK KÜRT ALPARSLAN DAN SELAHATTİN EYYUBİDEN BERİ KARDEŞ YAHUUU SELAHATTİN EYYUBİ KÜRT KÖKENLİ KOMUTAN HAÇLILARI ORTADOĞUYA SOKMADI KUDÜSÜ ALDI MI HAÇLI İTLERİNDEN VE HAÇLI ABD DEVLETİNİN AB ÜLKELERİNİN ÇANAĞINI YALAYANLAR BİZDEN DEĞİLDİR HAÇLI UŞAKLARI SELAHATTİN EYYUBİ MEZARINDAN KALKSA BU SELONUN KULAKLARINI ÇEKER ÇEKER MORARTIRDI KOPARTIRDI EMİN OLUN BUNUN ADINI DEĞİŞTİRİN ÇORÇ OLSUN
  • 3 Yıl Önce

Seçmen

Avrasya, CHP,İP ve DEVA'ya çalışan bir anket. Bu üçünü sürekli yüksek gösteriyor. Örneğin %5'lik İP oyunu %13-14 gösteriyor.
  • 3 Yıl Önce

Vatandaş

AVRASYA ankete itibar etmiyorum. Masa başında oluşturulmuş ideolojik amaçlı çakma bir anket olduğuna inanıyorum. Bunlarla ilgili kanıtlarım ise Birincisi DEVA'yı çok yüksek gösteriyor. Aklınca AKP seçmenini Millet ittifakına kesin olarak katılacağına inandığı DEVA'ya yönlendirmeye çalışıyor. %1'lik deva oyunu %4.5 olarak sunuyor. Bir diğeri DEVA gibi CHP'yi de şişiriyor. CHP oyu %18 iken % 28 gösteriyor. Halbuki ben sokaklarda insanlara soruyorum, CHP'nin oyunun ancak %18 olduğunu net bir şekilde görüyorum. Bir diğeri Saadet ve Gelecek partisini çok düşürüyor. Nedeni bunları aklınca dinci parti olarak görüyor olmalı ki seçmeni bunlardan uzaklaştırmak istiyor. Bu amaçla %4'er civarında oyu olan Saadet ve Gelecek Partilerini %1.5'ar civarlarında gösteriyor. YRP ise yok sayıyor diğerlerinin içerisinde veriyor. Diğerleri de zaten toplamı %1 civarında. Yani YRP'yi sıfır göstermiş oluyor. Halbuki YRP şuanda %5 civarında oyu var ve hızla yükselme trendinde %8'e doğru gidiyor. Bir diğeri Sol oyları bölünmesin CHP yüksek çıksın diye aklınca Memleket Partisini dibe vurduruyor. Halbuki İncenin %3 oyu var. Yine Sarıgül'ü de yok sayıyor. Türkiye Değişim Partisi de %1'e yakın oyu var ama yok sayıyor. Kısacası AVRASYA anket sonuçları itibar edilecek bir anket değil. Benim nazarımda anket sonuçları çöp değerindedir. Mühendislik çalışması sonucu üretilmiş çakma bir ankettir.
  • 3 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23