• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Alabarda yerden yere vurdu: BBC'nin kredisini herkes görsün

Haliç Üniversitesi Öğretim Üyesi ve Stratejist Yusuf Alabarda BBC'nin Afgan mülteciler yalanına ilişkin yaptığı açıklamada BBC'nin dokunulmaz olmadığını ve bu tip şeyleri sık sık yaptığını söyledi.

7 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

DRSN

ALABARDA GİBİ BU TARAFTA BİR KAÇTANE GAZETECİ İŞİNİN EHLİ KİŞİ OLSA KARŞI ÇÖKER
  • 5 Yıl Önce

Dallı

İÇİMİZDE ECNEBİLER OLUŞMUŞ.YALANLAR A DEVAM.UTANMADAN.
  • 5 Yıl Önce

Hayri Kortan

İLETİŞİM BAŞKANI KARDEŞİME BURADA ÖNEMLİ BİR GÖREV DÜŞÜYOR BBC DENEN BU MECZUP KURUMA GEREKEN DERSİ BÜROKRATİK YOLLA VERMEK VESSELAM
  • 5 Yıl Önce

Sabetay Kemal

Okur okudu: Nasıl olur da BBC'nin haberi olmaz? 'BBC' adını süs için mi vermişler? Elbette haberleri var. Bu iş koordineli. BBC'nin tarihçesine bakınca ne mal olduğu belli zaten.
  • 5 Yıl Önce

9kur okudu

Bu olayı bbc diye yorumlamak bence yanlış. Bizim devşirmeler yapıyor bu haberleri. Nasıl cnn turk ise bbc türkçede bir nevi aynı. O yüzden burdan bir yere gidilmez. Bbc nin haberi bile yoktur bu olaydan.
  • 5 Yıl Önce

Şahin 66

Yapma hocam inğiliz istihbarat ın haberi olmadan bunlar nefes bile alamaz
  • 5 Yıl Önce

Sabetay Kemal

BBC'nin yalan dosyası hazırlansa on dakikada elli ciltlik ansiklopedi olur, aynı Kılıçdaryan gibi. BBC İngiltere'nin devlet kuruluşudur. Ne hikmetse malum kitle İngiliz devletine Türk devletinden daha çok inanıp güvenmektedir. Yazıklar olsun.
  • 5 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23