• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Asya ülkesinden Türkiye'ye flaş teklif

Kırgızistan'ın Ankara Büyükelçisi Kubanıçbek Ömüraliyev, Türk yatırımcıları ülkesine yatırım yapmaya davet etti.

7 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Mesut Sarp

Kırgızlara güven olmaz. Türkiyede herşey var yatırım bizde olsun. Kırgızistanda yatırım maceralarıyla para ve zamanlarını kaybeden cok kimse oldu. Birbirimize camur atacagımıza düşünen kullardan olalım siyasetcilerden yani insanlardan kendimize bilmeyerekde olsa Rabler edinmeyelim. Beşer şeşer. Cok cabuk istismar edilen bi toplum olduk. Birileri devlet veya belediyeyi soyunca sanki bizim paramızı degilde bi başkasınınkini calıyormuş gibi boşvercilik ve haram rehavetinde oldugumuz sürece bu hırsız ve düzenbazlar cıkar. Bunları senin benim adamım demeksizin şikayet ve teşhir edelim. Ceza almalarını saglayalım. Vaz gecelim bu benim hırsızımsa iyidir modundan.
  • 5 Yıl Önce

Ulvi

Önce bir fetöcü bürokrasiyi temizleyin,gelirler.....
  • 5 Yıl Önce

Orhan İnanmadı

Bu Azamatlar ne kadar samimi bilmiyoruz !
  • 5 Yıl Önce

Ahmet Karaman

Kardeş ülkeyiz yalanıyla Türk yatırımcıları çağıran Kırgızistan’dan uzak durmanızı tavsiye ederim. 
  • 5 Yıl Önce

82@vni

Murat denen şarjbozuk şey/ Erdoğan ağırlığı kadar başına taş düşsün/ düne kadar Ra’ların önünde diz çöküp batı hayranlığı mevcuttu / bugün Cumhurbaşkanı eleştiriyorsunuz.Türkiye’nin besleme vatandaşı .ayıp ya
  • 5 Yıl Önce

Murat

Sen gel Türkiye de ucuz iş gücü ve müthiş teşvikler var. Yandaş olursan vergi vermezsin. Tayyip Erdoğan'a Damad olursan yakın olursan müthiş servet yapabilirsin. Türkiye ve Türk milletinin paraları oluk oluk sana akar. Türkiye ve Türk milletinin paralarıyla araplara Türk olmayanlara süper yardım yapılır. Geeell vatandaş gelll . Türk değilsen hemen gel.
  • 5 Yıl Önce

volkan

Nankör ve Körsünüz...
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23