• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İşgalci İsrail'in saldırdığı Gazze, Google Haritalar'da niçin bulanık?

Terörist İsrail'in Gazze’ye olan saldırısı günden güne şiddetlenerek devam ediyor. Uluslararası STK’lar ve araştırmacılar ise terörist İsrail’in işgali altındaki Filistin topraklarında yaşanan dramı belgelemeye çalışıyor. Fakat, önemli açık kaynak yazılımlarından biri olan Google Haritalar’da Gazze bulanık görünüyor.

6 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

ali

net goruntuleri hedef tapsin dite siyonustlere veriyor. siyonist aparati digital fasist
  • 5 Yıl Önce

Sadece kınamaktan vazgeçecekmiyiz?

Yoksa kınamaya devam..beğenmediğiniz itrail bizi yani 1.5 milyar Müslümanı sindirdi ! Elimiz kolumuz bağlı anca bağrışıyoruz..kınamaya devam
  • 5 Yıl Önce

GOOGLE tam SIYONIST APARATI! ... kuduse gidince HOLOKOSTU UNUTMA uyarisi veriyor google map!!!

zaten tum.is propagabda, yakan, algi,film, eli kanli zalim sahtekar siyonist katilin mazlummus gibi sahte cigiligi... gercegi gizleyip ahte algiyi goghle, twetter, facebook,  siyonist medya, hollywood ile dunya kamuoyunu aldatmak uzerinevkurmusvtum seneryayu... insanlik onuru iskenceyi, fasizmi/siyonizmi/nazizmi ve zulmu MUTLAKA YENECEK
  • 5 Yıl Önce

Ahmet

İsrail komple bulanık. Sadece Gazze değil.
  • 5 Yıl Önce

ÜMÜT

Tâlût askerleriyle birlikte ayrılıp sefere çıkınca, “Allah muhakkak sizi bir nehirle imtihan edecek; kim ondan içerse benden değildir, -eliyle bir avuç alan müstesna- ondan tatmayan da bendendir” dedi. İçlerinden pek azı dışındakiler ondan içtiler. Kendisi ve onunla beraber inananlar nehri geçince “Bugün ’a ve askerlerine karşı bizim gücümüz yok” dediler. Allah’a kavuşacaklarını umanlar ise, “Nice az birlik vardır ki, Allah’ın izniyle sayıca çok birliği yenmişlerdir, Allah sabredenlerle beraberdir” dediler." ÇÜNKÜ O GOOGLE DE VE MASON FOX SÖZCÜ HALK TV TV CUMUHRİYET GAZETESİ SÖZCÜ GAZETESİ TABİK DESTEK VERECEK BU GÜÇLÜ ZALIMLER GÜRUHUNA .ÇÜNJÜ IMAN YOK VIJDAN YOK DOLAR VAR.
  • 5 Yıl Önce

SAVAŞ

"İşgalci İsrail'in saldırdığı Gazze, Google Haritalar'da niçin bulanık? SÖYLEYEYİM. GOGUL SİYONİST P*Ç DE ONDAN.
  • 5 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23