• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

'Uyuşturucu baronu' olarak bilinen Cemal Nayır öldü

Uyuşturucu baronu olarak tanınan ve felç geçirdiği için cezaevinden tahliye edilerek evinde gözetim altında tutulan Cemal Nayır, koronavirüs tedavisi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

2 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Sütcü İMAM

Yaşasın Cehennem. Yarabbi bunu hapisten çıkaran bunlara yol vereleride cehennemine hemen al ki Neslimizi bozarak Türk ordusuna Memhmetcik yetişmesine mani olan bununla Yahudi soyonistlere hizmet edenleri yok ett biz çaresiziz koruyucuları ve kollayıcıları var bunların Sabır Savaş Adım Müslüman.
  • 5 Yıl Önce

Mesut SARP

Bunlar gibi insanları zehirleyen, devletin temelini dinamitleyen zelil tüccarları hatta onlara yol açan yol veren ve onların devasa rüşvetlerini yiyenleri ya Rab sen bu mübarek gecenin ve cehennem zebanilerinin yüzü suyu hürmetine hem bu dünyada hemde öbür dünyada iki yakasını bir araya getirme ve onları rezil rüsva eyle. Amin amin amin ya Rabbel alemin.
  • 5 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23