• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İkiyüzlü ABD'den 'İsrail' açıklaması: Endişe duyuyoruz

ABD Dışişleri Sözcü Yardımcısı Jalina Porter, Washington’ın, Kudüs'ün Şeyh Cerrah Mahallesi'nde Filistinlilerin yerlerinden edilmesi nedeniyle derin endişe içinde olduğunu açıkladı.

3 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

ÜÇ...Hilal

Deccali sorarsanız iki yüzlü Kâfir ABD dır, onun it soyu deccal oğlu deccal yahudü siyonistlerdir.Bu mübarek bir günde 2 milyar müslümanların en kutsal yerin saldırmalarını yüce Allah a havale ediyorum. Malesef dünyada 4 kişiden biri müslüman olanlardan nekadar tepki var o tepkiler sert birşekilde yapılmazsa daha vahim gelecek var. Bu zulmu Allah affetmez kainatın efendisinin Yüce Allahın huzuruna çıktığı kudüs sahipsiz olamaz hiç kimse sahip çıkmasa Allah gereğini yapacaktır Uyanın Dünya müslümanları.
  • 5 Yıl Önce

Fikir babası

 abd nin tasmalı israil köpekleri şu mübarek günde huzur vermezler. Ya Rabb şu mübarek günler ve geceler hürmetine zalimlerin tuzaklarını kendı başlarına çevir ve onları kahru perişan eyle
  • 5 Yıl Önce

Vahap Kalyoncu

Hangi abd İsrailin uşağı olmuş bir abd ancak ZÜLÜM üretir,bunlar ,bunlar alçak bu mübarek günde her türlü zulmü yaparlar sonrada Masum insanları suçlayarak üste çıkarlar.
  • 5 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23