• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Tam kapanmanın süresi uzatılacak mı? AK Partili isim açıkladı

17 günlük tam kapanma uygulamasının bir hafta daha uzatılabileceği ileri sürüldü. İddia hakkında konuşan AK Partili bir yetkili, "Net değil ama konuşuluyor" dedi.

5 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

akif

Hsn efendi, mayıs ayı sonuna kadar kapanma devam etmeli buyurmuşsun, herhalde senin tuzun kuru unutma ki yüzbinlerce insan günlük para kazanıp evine ekmek götürüyor çoğu sigortalıda değil (çay ocaklarında,kafelerde,parklarda,vs. çalışan garsonla gibi)bu nedenle ne işsizlik parası nede devletimizin sağladığı sosyal yardımlardan da yararlanamıyorlar, ayrıca milyonlarca insan kışın köylerine yakın şehirlerde oturup yazın köylerine gitip küçük çapta çiftçilik yaparak ufakta olsa kendi ve ülke ekonomisine katkıda bulunuyorlar.
  • 5 Yıl Önce

ahmet

şu an yapılan bile büyük bir hata çünkü milyonlarca insan çalışıyor,trafik sıkışıklığı var,bir kaç gariban esnafın kapanmasıyla bu iş çözülecekmi? 
  • 5 Yıl Önce

vatansever

Sayın ak partililer millet artık bitti biraz daha uzatırsanız kendi biletinizi kesersiniz 
  • 5 Yıl Önce

Hsn

En azından mayıs, ayı sürecine kapanma, devam etmeli. Bu arada aşılama da artmış olur. Acele edip aç kapa yapmak hukümeti de yıpratıyor.
  • 5 Yıl Önce

Güngör

İnşallah o hatayı yapmazlar.
  • 5 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23