• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

ABD'den flaş "asker gönderme" açıklaması

ABD Başkanı Joe Biden, 1 Mayıs’tan başlamak üzere Afganistan'daki askerleri çekeceğini açıklamasından sonra, ABD Savunma Bakanlığı'ndan açıklama geldi.

2 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

HER PİSLİĞİN DEŞİFRE YERİ BORSA

BORSA İNCELENECEK GEÇMİŞE DÖNÜK ŞEBEKE BORSADA...BORSA İNCELENİNCE NEMALANAN MİLLETE ÜLKEYE BEDEL ÖDETEN ŞEBEKE ORTAYA ÇIKACAKTIR. 
  • 5 Yıl Önce

Kul Ahmet

Kirby, “Dünya çapında güçlü bir terörle mücadele kabiliyetimiz var. Dünyada vurmak durumunda kaldığımızda vuramayacağımız yer yok.” demiş. Demiş demesine de sadece halt yemiş. Şayet bu dünyanın ALLAH (cc) indinde sineğin kanadı kadar değeri olsaydı Kirby'in bu kibirli lafı üzerine ABD'yi çok az bir zamanda yok ederdi veya muma çevirirdi veya da hiç aklımızdan geçmeyen rezil bir duruma dûçar ederdi. Ama değil işte; dünya çok ama çok değersiz bir yer ve ayrıca da dünyamız bir imtihan dünyası. Cenab-ı Allah (cc) kullarını cennetine sokmak için yaratmış dünyayı. Ama insanlar dünyayı cennet zannediyorlar. Veya hiç ölmeyeceklermiş gibi yaşıyorlar. Cennetin güzelliğini ve ihtişamını bilsek ne aklımız alır ne de hafsalamız kaldırır. Dünya, cennetin yanında, bir binanın önündeki çöp bidonu etmeyecek kadar değersiz. Birileri bu dünyayı sahiplenmek için, ilahçılık oynamak için her rezilliğe imza atıyor. Cennette zevksiz geçen bir an bile yok. En önemlisi ölüm yok. Uyku yok. Gece ve gündüz yok. Diken yok, böcek yok, toz yok, bakteri, virüs, mikrop vs. yok. Hastalık yok. Üzüntü verici ve verebilecek en ufak bir haber veya şey yok. Güneş, ay, yıldız yok. Sürekli gündüz. Ama ne gündüz!! Arşı Ala’nın nurunun verdiği gündüzlük. Her şey çok net. Bu dünyada gözü en keskin gören kişinin görme kalitesi cennetteki kişinin görme kalitesinin yanında buzlu camın arkasından görür gibidir. Renkler, tatlar, desenler, zevkler aynı şekilde akılların ötesinde bir güzelliğe sahip. Bu dünyadaki portakalın suyu cennetteki portakalın yanın da sadece portakalın posa gibidir. Cennette gusül yok. Terleme veya kokma yok. Hiçbir sebepten dolayı eğilme yok. Cennetteki bir ırmaktan içmek istediğinizde o içeceği eğilerek alma zahmeti bile yok. Irmak ağzınızın hizasına gelecek ve ayakta içeceksiniz. Ayakta içmek bu dünya iyi değildir. Sağlıklı değildir. Sünnete aykırıdır. Cennette her şey çok farklı. Cennette yemek içmek ihtiyaç tan dolayı değil sadece zevk içindir. Cennette eşinizle beraber olmak istediğinizde sevişme süresi dünya senesiyle bin sene, orgazm süresi senesi yetmiş senedir. Yani akılların ötesinde hatta aklımızdan bile hiç geçmeyen nimetler mevcut. Oradaki balıklarda kılçık, meyvelerde çekirdek ve kabuk yok. Orada en değersiz maden gümüş. Yani dostlar bu dünyada Müslüman sadece ALLAH (cc) rızası için cihat etmiş olmak için savaşır. Yok değilse ganimet veya dünya malı için veya büyüklük taslamak için değil. Al senin olsun bu dünya kibirli Kirby. Sen yine de bu büyük laf etmenin tarihini bir kenara yaz. Bakalım güçlü mücadele kabiliyetiniz ne kadarmış, vuramayacağımız yer yok mu, yoksa var mı göreceğiz. Her şeyin en doğrusunu sadece ALLAH (cc) bilir.
  • 5 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23