• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Doktoru gözaltına aldırmıştı! O savcı için harekete geçildi

Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, Osmaniye'de kendisini muayene etmeyen doktorla tartıştığı ileri sürülen savcı M.B. hakkında HSK'ye inceleme izni verdi.

6 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Kenan Küçükaltun

Burada anlatılanları incelediğimizde Doktor haklı Savcı Bey haksız olduğu açıkça görülüyor.Çünku her savcı polis öğretmen subay nüfüzünü kullanarak böyle hareket ederse vatandaşın kime nasıl güvenecek böyle bir durum doğru değildir.Adaletin dağıldığı yerden böyle olayın olması hiç doğru değil asla tasvip etmiyoruz.
  • 5 Yıl Önce

Alli

Ah be iyiki bizim gibi sahipsiz garibanlara denk gelmiyor.
  • 5 Yıl Önce

S.berk

Bu savcı adelet dağıtma olanağını kaybetmiştir.vatandaş olarak adliyelerimizde böylebir savcı görmek istemiyor.
  • 5 Yıl Önce

diyarbakırlı

Çok üzgünüm gerçekten. genç bir doktorumuz, topluma sağlık hizmeti anlayışı ile hareket ederken devletimiz tarafından yetkilendirilmiş, adalet terazisini elinde tutarken terazisinin dengesini bozmuş şekilde agresif davranış sergileyen bir savcımız gerçekten de toplumu yaralamıştır.
  • 5 Yıl Önce

Şahin

Normal vatandaş birsey yapsa hemen tutuklanır.savci niye tutuklanmiyor. Kaldi ki doktorun hizmetten çekil.e hakkı var. Savci tutuklansın adalet sağlansın
  • 5 Yıl Önce

HSK....kişisel veya mesleki yetersizlik ile YARGIYA ADALETE İNSAN HAKLARINA ZARAR VEREN MESLEK MENSUPLARININ AYIKLANMASI KONUSUNDA ÇOK TİTİZ VE TOLERANSSIZ OLMALI!!!! HUKUK REFORMUNUN EN ÖNEMLİ ENGELİ KİFAYETSİZ UYGULAYICILAR

...........
  • 5 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23