• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Azerbaycan harekete geçti! Fransızlara büyük şok

Azerbaycan'ın Paris Büyükelçiliği, Dağlık Karabağ'da Fransız vatandaşlarının işlediği savaş suçları için Fransa'nın adli makamlarına suç duyurusunda bulundu.

7 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

hayat beleş, korkma öt

bizde de aynı bu paşinyan zartzurtyan gibi arsız yüzsüz utanma bilmeyen politikacılar var; muhalefette hazineden ömür boyu maaşa bağlılar
  • 6 Yıl Önce

Adem korkmaz

it iti isirirm?Avrupanin amarikanin yargisi kendi vatandaslari icin e$it baskalari icin degil hala anlamadinizmi?
  • 6 Yıl Önce

Misafir

Siz müslümanlar dediğine göre seni gayri müslim olarak kabul edelim Siz dünyayı fethettiniz de ne oldu? Gittiğiniz her yerde zulüm, kan ve gözyaşı var. İnsanlık her yerde yerlerde sürünüyor.
  • 6 Yıl Önce

ahmet yüksel

bu millet gerizekalı salak mı?Fransızlar şok...Ne şoku.ebesini halleden kadı yı kadıya şikayet etmişler.Eeee ne olacak.Fransız hakim o katil fransıza ceza mı verecek....Böyle saçma salak ne iş ne de haber olur.
  • 6 Yıl Önce

Sayın Ali Karahasanoğlu sen hep ilkokul mezunlarına yönelik manşet atıyorsun galiba zaten hitap ettiğiniz müslümanların çoğu öyle zaten siz ancak onları kandırabilirsiniz. Manşetlerinizi görenler zanneder ki dünyayı çabucak ve kısadan fethediyorsunuz.  
  • 6 Yıl Önce

deniz

AZERBAYCAN YİNE SAVAŞ KURALLARINA UYARAK KAZANDI  
  • 6 Yıl Önce

iste boyle 

hatti mudafaa yok, topyekun sath-i mudafa ve birlik zamani
  • 6 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23