• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Tuzluklar kaçıyor İP kopuyor

CHP ve PKK’nın siyasi uzantısı HDP ile işbirliği yapan İyi Parti’de (İP) bir kez daha kılıçlar çekildi. Günden güne eriyen, toplu istifalarla şoka uğrayan İP’te kurultay sonrası yaşanan çizik kavgası, partinin tüm dengelerini alt üst etti. İP’teki kavgayı Akit’e değerlendiren siyasiler ve hukukçular, “Mevsimlik, proje bir oluşum olan İyi Parti’deki koltuk kavgaları ve istifa furyaları İP’i kopardı” dediler.

3 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

mehmet soylu

sabah akşam fox izleyip sözcü okuyanlardan artık hayır gelmez, kopsada gideceği yer hdp çizgisidir. yedikleri zehri atmaları imkansızla eşdeğer, belki böylesi memleket için daha iyidir, zaman gösterecek
  • 6 Yıl Önce

Ali

Akbaba ve sırtlanların partisi.
  • 6 Yıl Önce

refik zengin

Meral Akşener 15 Temmuz kalkışmasını önceden biliyorsa vede buna rağmen yüz 7 oy alabiliyorsa vahki ne vah o yzüde 7 lik vatandaşlara.
  • 6 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23