• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan Selefi açıklaması

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, katıldığı televizyon programında ‘Selefi derneklerin silahlanma’ iddiasıyla ilgili konuştu. Soylu, Selefi derneklerin arkasında bir yapının olduğunu dile getirdi.

22 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Nevzat

yuhhhh yani devlet icisleri mit bilmiyorda bir cemaat lideri silahlanan örgütleri anlatacak. Bu ülkede devlet istihbarat ne yapiyor o zamam.
  • 6 Yıl Önce

Ömer

Selefiler ciddi tehdit . Türkiye istihbaratını güçlü tutmalı . Cübbeli boş konuşmaz . Bunlar açığa çıkarılmalıdır . Rahmetli Erbakanın bir sözü var siyonistler hiç bir taşın altını boş bırakmaz diye . Yahudi ABD ve hatta İran bu gibi frtö Selefi örgütleri besliyor .
  • 6 Yıl Önce

Kim olduğum çoğ mu önemli

Bu aciz, kaç senelerden beridir bu selefi yapılanmayı haykırdım ama işte, ses zayıf olunca doğruluğu para etmiyor. Bunlar FETÖ'nün yerine yapılandırıldılar. Daha doğrusu da FETÖ ile Selefilerin finansörü, ağaları, babaları, aynı. Selefi yapılanma B planları. FETÖ başarılı olsaydı Selefi yapılanmayı başka türlü kullanacaklardı. Ama şimdi FETÖ'nün yerine ikame etmeye çalışıyorlar. Ve FETÖ'den daha tehlikeli olacak şekilde yapılandırıyorlar. Bunlar Tarih, tekke, takke, tesbih, tasavvuf, tarikat... düşmanı olarak yetiştirildiler. Bunlarda sünnet ve hadislerin kıymeti harbiyesi yoktur. Ama yeri geldiğinde senden benden daha iyi hadisçi kesilirler. Bunlar namazlarda sünnetleri kılmazlar. Evliyayı sevmezler. Egoları tavandadır. Çoğu """"Kur'an bize yeter"""" denilerek kandırılmış durumdalar. Bunların eline fırsat geçtiğinde tarihi, kültürel, tasavvufi ne varsa yerle bir ederler. Çünkü ve güya putçuluğa karşılar. Deizmin bir ön basamağını ihya emektedirler. Bunlara göre peygambere, sünnete, hadise gerek yok, Allah ve kitap yeter. Deistlere göre peygambere de gerek olmadığı gibi kitaba da gerek yok. Sadece Allah yeter. O da sembolik bir yaratıcı olarak kalmak şartıyla. Bunlardan bir önceki basamak olan FETÖ ile de Selefiliğe zemin hazırlandı. Yani dostlar iş bildiğiniz gibi değil. Bunlar şer odakları ile iç içeler. FETÖ ile Müslümanlara himmet, hizmet, gayret dediler her şey mübah mantığını yerleştirdiler. Bilinç altına fazla incelemeye gerek yok, zaman hangi zaman dumanını üflediler. Selefilikle de daha önce FETÖ tarafından oluşturulmuş olan geniş ve boş alana asıl olan Allah ve kitaptır, peygamber ve sünnetler bağlayıcı değildir, bağlayıcı olan ayettir dumanını üflediler. Şimdiler de Deistler bağlayıcı olan sadece Tanrıdır. Hatta sadece Tanrı da değil insanın kendisidir. Yani vicdanı. Burada Selfilikteki egoyu tamamlayan bir psikolojik zemin var. Bu da insanı hoşuna gidiyor. Velhasıl dostlar birileri çok çalışıyor. Sağlıcakla kalın. Fiemanillah.
  • 6 Yıl Önce

billur

Fetö gitti yerini Cübbeliye bıraktı şimdide bunu devlete yerleştirin sonra yine kandırıldık dersiniz nasıl olsa.
  • 6 Yıl Önce

Mihmandar 53

Cüppeli nin fetulah için yaptığı güzellemeleri gözden kaçırmak isteyenler var sanki. Sözümonu keşf sahibi kişiler bunlar. Ama fetöyü anlayamamışlar. Cüppeli Durduk yere bu açıklamayı yapmamıştır. Arkasında fetöyü aramak lazım.
  • 6 Yıl Önce

İbrahim

Bu tür açıklamalar tribüne oynama ve amaçlıdır, varsa böyle bir şey, bu dillendirilmez, gerekli kurumlar gerekli faaliyeti yapar. Kalkmış biri benim elimde şu kadar derneğe ait bilgi var diyor. Varsa git ver, konuş, seni dinlemeyen mı var, seni takmayan mı var. Bunu sosyal mecrada niye soylüyon, amaç farklı buna ben ortalığı karıştırmak, derim.
  • 6 Yıl Önce

Vtan

Allah sizin gibilerin sayisin artirsin sagulun
  • 6 Yıl Önce

paramech

Örgüt de çıkar bunlardan holding de! Çok boş bırakıldılar...
  • 6 Yıl Önce

Turgut

CUBBELI BENCE HEDEF SAPTIRIYOR.. SON ZAMANLARDA SAHTE SAPIK SEYH OLAYLARI, AT ETINDEN SUCUK... CUBBELI DE SELEFILER KADAR TEHLIKELI... ESAT COSANCILAR ZATEN ULKENIN BALLI KAYMAKLI KURUMLARININ BASINA BU IKTIDAR TARAFINDAN GECIRILDI... VALLAHA SUNU SOYLEYEYIM.. EGER BIR GUN BUNLARIN ELINDEN BU BAL KAYMAK ALINIRSA BUNLAR DEVLETE ONCE HIRLAR, SONRADA IT GIBI SALDIRIRLAR.. SAKIN KANDIRILDIK DEMEYELIM..
  • 6 Yıl Önce

atacan

İşte veli böyle olmalı , hatayı yanlışı sahtekarları, devletine milletine anlatmalı. diğerleri ne yapıyor bilenler için konuşuyorum ..bana dokunmasyan yılan bin yaşarsın tarikatım ,cemaatim e bişey olmasın . kimseye gerçekler anlatılmıyor. Helal olsun C.Ahmet hocaya . hem vatan sever hem velii
  • 6 Yıl Önce

Alper

Hayırdır akit, bunun neresi bomba açıklama..
  • 6 Yıl Önce

Eyman

'Selefi' demek nedir, kimlerdir? Eski kafaların 'İrtica' dediklerinin yumuşatılmış hali mi yoksa? Korkarım çeşitli ithamlarla müslümanlar yeniden hedefte! Oysa müslümanlar hiç bir zaman ülkelerine zeval olmadılar; öz ülkelerinde hep zulme uğradılar. Şahsen, bir elin parmağını geçmeyecek kadar küçük bir grup dışında (ki devlet zaten gereğini yapıyor), müslümanlara kefilim.
  • 6 Yıl Önce

Aziz Metin

Türkiye'mizin haline bakın. Bir de utanmadan, bir hocanın ifadelerinin arkasına sığınıyor. Bir devlet ki, istihbaratı hocadan alacak ve onunla harekete geçecek. Siz daha içimizdeki olan bitenden habersizsiniz, dışarıda olan bitenden nasıl haber alabilirsiniz? Şu haliyle, Esed rejimi bile sizden çok daha güçlü istihbarata sahiptir.
  • 6 Yıl Önce

Memo

Kaftanlı Ahmet ağayı mit başkanı yapalım beya
  • 6 Yıl Önce

akitokuru

DİB-MİT ne iş yapar acep?
  • 6 Yıl Önce

Mehmedim

Sayın Bakanım, ülkemizde binlerce Dernek, Vakıf, Oda, Birlik adı altında faaliyet gösteren kuruluş var. Bunların takip ve denetimi de sizin uhdenizde. Lütfen bunları iyice ayıklayıp Vatan-Millet düşmanı olanları derhal kapatın. Ayrıca eften/püften isim altında kurulan,ama tek amacı kumar oynatmak, halkı dolandırmak, hain kil yapmak olan bu kuruluşlara en başından izin vermeyin. Mümkünse halen mevcut Oda,Birlik,Dernek vs. Listesini kamuoyuna yayınlayın. Herkes ne var ne yok görsün. Başarılar dilerim...
  • 6 Yıl Önce

Ahmet

İslamiyet terörle bağdaşmaz.
  • 6 Yıl Önce

Mümin

ALLAH ülkemize selamet versin.Selefi diye adlandırıp ümmetin tamamına yakınını kafir olmakla suçlayıp tekfir eden bir inanış.Bu inancın suudi vehhhabi inancıyla bağları iyi araştırılmalı işin içinden hangi devlet çıkar ALLAH bilir.
  • 6 Yıl Önce

espanyol

soylum bu iddialar doğruysa ne yapacağız idam gelmelidir bu alçaklar için
  • 6 Yıl Önce

Hasan fehmi

İçişleri bakanı; Cüppeli 1 - 2 güne kadar açıklama yapacak demiş. Eyvah ki eyvah......
  • 6 Yıl Önce

Nur

Din istismarcıları arkalarında tabiiki kafirler var deaşın olduğu gibi fetonun olduğu gibi bunların aralarına giren salaklarda kabahat
  • 6 Yıl Önce

Mesut Sarp

Cüppeli Amet Hoca anlatacakta neyi nasıl, bizim Milli istihbaratımızdan daha fazlasını mı bilmekte?
  • 6 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23