• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Yunan paçavrasının alçak manşetine suç duyurusu

Yunanistan'da yayımlanan ahlak yoksunu "Dimokratia" gazetesinin Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakareti sonrası harekete geçildi. Erdoğan'ın avukatı Yunan paçavrasının alçak manşeti hakkında suç duyurusunda bulundu.

8 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

memleketim

içimizde bunlara destek veren hain muhalif ajan dolu
  • 6 Yıl Önce

Osman

Hakikaten hesap sorabileceginizi mi sanıyorsunuz?  
  • 6 Yıl Önce

Abdusselam

Allah ın adı ile Rahman Rahim. ÜMMET OLARAK VE MİLLET OLARAK,AYNEN VE MİSLİ İLE İADE EDİYORUZ! Sayın Cumhurbaşkanımıza, Hakaret eden Yunan Gazetesine yaptığı Hakaretleri, Aynen ve Misliyle, İslam Ümmeti olarak ve Türk Milleti olarak, İade ediyoruz. Şayet Devletimiz bunu Savaş nedeni sayarsa, yediden yetmişe Gönüllü olarak Asker olmaya hazırız. 21.09.2019 Abdusselam EFE.
  • 6 Yıl Önce

Hasan

Hadi onlar gavur beklenen bir şey ama içerdekler daha fazlasını yapıyor k.k mitinglerinde söylenenler ortada
  • 6 Yıl Önce

isimsiz

1 ocak 2016'daki bulmacada cumhurbaşkanımız için 'öl' ifadesini kullanan gazete ile küfürlü argo kelime kullanan yunan gazetesinden ne farkı var?
  • 6 Yıl Önce

özkan

Pic oglu piçler bunlarla pazarlık yapılmaz , anası si....
  • 6 Yıl Önce

hizipsavar

yok yok sıkecegız ama gitmeyeceğiz içerdekilerle devam edeceğiz.
  • 6 Yıl Önce

ali

bunlari cezalandirmayan serefsiz yunan hukumet, adliye, medya vs tum ahlsksiz dusman unsurlari da cezalandirimali....turkiyeye gulirdiginde veya kirmizi bultenle veya mıt tarafindan yalalanmali! ulan serefsiz soysuz korikaklar biz kufretmesini bilmiyor muyuz! YUNAN HASSASIYETLI BARTELOMEOS NEDEN SUSKUN, KIMSIN SEN?!
  • 6 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23