• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

BAE'de İsrail isyanı

Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) yönetiminin aksine çok sayıda insan İsrail ile normalleşme anlaşmasına tepki gösteriyor. BAE'de kurulan Normalleşmeyle Mücadele Birliği, İsrail'den gelen her türlü ürünün boykot edilmesini istedi.

6 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

ÇORUMLU ERCAN

Kukla Arap yönetimlere 15 Temmuz lazım. Sevgili Başkanımız Erdoğan Bey arap halklarına dik durma ve ayaklanma çağrısı yapmalı Türkiye de halkın arkasında durmalı. 
  • 6 Yıl Önce

cengiz

halk ayaklanır ise hiç bir yönetim başta kalamaz.inşallah bunların sonbaharı başladı
  • 6 Yıl Önce

Yasemin

BAE halkı uyuyur mu Müslüman mı ? embesilmi ? Korkuyor mu ?
  • 6 Yıl Önce

Huzeyfe

Hele şükür,uyanın artık,imaniniza sahip çıkın,Siyonist isgsline son verin.Başinizdaki soytarı emir ve surekasini enterne edin ki,kurtuluşa eresiniz.
  • 6 Yıl Önce

Hadra

Balık Başından Kokar! Kuyruğundan değil! Adı üzerinde BAE(Birleşik Amerika Eyaletleri)(Dolayısıyla Siyonizmin emrinde bir Eyalet) ''EMİRLİK'' İslami Bir terim ve İfade İslam ile Alakası olmayana Emirlik ifade edilmez!
  • 6 Yıl Önce

asim keskin

e neyi degistirir??
  • 6 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23