• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

7 FETÖ şüphelisi böyle enselendi

7 FETÖ'cü, Yunanistan'ın Midilli Adası'na geçip bir gün sonra geri gönderilerek yakayı ele verdi.

8 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

okur

peki hiç bir kriteri olmayan,mahkemece beraat verilen boş yere ihraç edilenlere ne zaman hakları verilecek?
  • 6 Yıl Önce

dürüst

Bu hainler hiç bir işe veya ülkeye yaramayan boş insanlardır,aksi halde son derece rahat yaşadıkları Türkiyeden kaçmaz Yunanistan da bunları kovmazdı.?????Şu anda Türkiye fetöcüler için en güvenilir ülke olup hepsi itibar görüyorlar.Her zaman olduğpu gibi vah benim zavallı sade vatanperver vatandaşıma.?????
  • 6 Yıl Önce

kaya Onuralp

Terorist yakalamis gibi ..
  • 6 Yıl Önce

Yalin Sert

Eminim hukukta yeri olmayan suçlardan gozalti yapilmış 7 gariban anadolu çocuğu bunlar. Belki de zamaninda şimdilerin reisine oy bile topladı gafiller, hatts dua etti saflar.
  • 6 Yıl Önce

Azem Taş

Bırakin gitsinler. Neden korkuyorsunuz ki? Diyaspora olamaz bu silik korkaklar. Olsalardi, siz bunlari bu kadar rahat ezerken, size zarar verirlerdi.
  • 6 Yıl Önce

Murat gözükara

Bu vatan hainlerinin teknesini batırın... KANSIZ.. Zındıklar..
  • 6 Yıl Önce

asim keskin

Yunanistan su günlerde basina gelenlerin sebebini anlamaya basladi galiba. :))
  • 6 Yıl Önce

Hacı Arif

Yunanistan hain kotasını doldurdu sanırım..
  • 6 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23