• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Türkiye'ye operasyon çekmek için düğmeye bastılar! AK Parti'den tepki

Türkiye'nin Karadeniz'de yaptığı büyük keşifin ardından Türkiye'ye operasyon çeken uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings'e AK Parti'den tepki geldi.

10 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Aynen.

Ayasofya'nın şimdi de Kariye'nin cami olmasını sineye çekmezler. UNESCO dunya mirasına sahip çıkma Diplomatik kurallara uy
  • 6 Yıl Önce

Ter

Yorumcu ya öyle ya SSK hastaneleri TV de izlemezsek, Haliç in halini bilmezssek, Okullarda kitap kuyruklarında ölenleri görmesek kuyruklarda ölenleri, bayılanlari görmesek, 5 dakikada gidilen yolu 4 saat te gidersen, teknoloji den yatırım dan anlamazssin yapay zekâ yatırımı yapmamış hükümetleri sevebilirsin , İstanbul sözen zamanında çöp dağları içinde,şu tankerleri, çöp , tankerleri gibi idi .tuvaletler kapısız perişandi pislikten geçilmiyordu galoslar paraylaydi üstelik kullanılmış galoslar paraylaydi üstelik yerler PİSLİK içerisindeyditankerleri gibi SSK nin genel müdürü keMal a savaş AY soruyor bu ne k mal diyor daha önce daha iyi idi diyor, eesensin yönetimde diyor k mal susuyor, öyle ya paslı karyolalar serum askıları paslı tuvaletler kapısız perişandi pislik borç demekki o dönemi de arayan ahmaklar var, ne diyelim.borcu en az Ülkeler içersindyiz. okumuyorsa nereden bilecek cahil ABD 150 Devlet e yardım etti ülkem Türkiye Amerika'da günlük ölü sayısı bin beşyüz ölüleri gıda kamyonlarına koyuyorlar iken ABD'de hastaneye SADECE ünlü futbolcular ünlü şarkıcılar ünlü zenginler gidebiliyor iken fakirler e söz hakkı yok tedavi hakkı yok neyin kafasını yaşıyorsun.
  • 6 Yıl Önce

Millet Gaza gelmez

Fitch'ın açıklama yapacağı tarihler belli idi, siz uyanılık yapip gaz bulduk diye öncesinde açıklama yapıyorsunuz. Sonra da algı oluşturuyorsunuz. Ortada bir gerçek var, o da ekonomi artık kötü.
  • 6 Yıl Önce

asim keskin

Sonradan görme davranisiyla gaz kesfibni dpyaya ilan ettiniz. elbette tarihi bir olaya ama bu sekilde mi ilan edilir yahu.. 
  • 6 Yıl Önce

Cemil

Sayin canikli esas siz 2004 bulunan rezervi neden yeniymis gibi ortaya atti iz. Taabiki elin oglu sizin secmenleriniz gibi sizin palavralariniza inanmiyor.
  • 6 Yıl Önce

Vatandaş

Türkiye, kurulduğu 1923'ten beri bu kadar kötü yönetilmemişti. Cumhuriyetin kuruluşundan günümüze tüm Fabrikalar, İşletmeler, Kuruluşlar, Şirketler.....vs herşey satıldı. 100 yıllık birikimler satıldı. Yetmedi ülke yaklaşık 500 milyar dış borca sokuldu. Bir de içborç, daha neler neler..... Şehir hastanesi yapıyor, 25 yıllık borçla. Bundan sonra gelecek hükümetler ödeyecek. Köprü yapıyor 25 yıllık borç, herşey borçla yapılıyor.
  • 6 Yıl Önce

durma bak

sayın canikli takmaya gerek yok kredi kuruluşları belirli finansörlerin dünyada bilmeyen yok biz ülke olarak çalışmaya devam edeceğiz
  • 6 Yıl Önce

Gerçekler acıdır

Acıtır 3 -5 yıl sonra doğal gaz çıkarmaya başlayınca notumuzu yükseltirler tabii doğal gazdan gelen paraları yemez iseniz
  • 6 Yıl Önce

abdrhman

bunun adı fiç değil ...
  • 6 Yıl Önce

serdar-1.

Sende dış güçlerin operasyon yapmasını önle,bahane arama.
  • 6 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23