• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Mehmetçiğin en büyük ihtiyacı din subayı

Beka mücadelesi veren Türkiye’nin askeri varlığı her alanda hissedilirken, Mehmetçiğin maneviyatını sağlamlaştırmak için Din İşleri Subaylığı kadrosunun yeniden ihdas edilmesi bekleniyor. Askerlerimizin bayramlardaki ibadet görüntülerinin kurumsal kimliğe dönüşmesini vurgulayan askeri uzmanlar, “Mehmetçiğin maneviyatını tabur imamı pekiştirir” diyor.

24 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yasin bana degil, serefle hizmet ettigim Peygamber Ocagina haksizlik ediyorsun!

Yillarca hizmet ettim, birkac kisinin atilmasini da sagladim, ama hepsinin Cemaat ve Tarikat Uyeligi vardi. Soruyorum sana, hic bir yerde okdun mu duydun mu, ben cemaat tarikat uyesiydim ondan attilar diyen, Sen degil duyan varsa yazsin burda. Yahu ozellikle Karacilar ve jandarnalar gariban ailelerden gelir, hepsinin ailesi dindardir, ben ornegin, namaz kilmasam da benim anam Babam 5 vakit namazinda iken namaz kiliyor diye birini nasil ordudan attiririm? Su olabilir, bazi din dusmani sapik subaylar vardir ki %3-5i gecmez, sans eseri onlarin eline dusmusundur, ki sadece onlarin raporu da yetmez atilmak icin, ust kademeler de arastirir, hatta emniyet te, MIT te arastirir sonra atilir. Yani diycem 2003e kadar Ordudan atilanlar durust olsun (Sonrasinda hep serh kondugu icin kimse atilmadi zaten), neden atildiklarini durustce yazsinlar, camur atmasinlar kendi ordularina!
  • 4 Yıl Önce

Hımhım şahan

Açılın cemaat komutan geliyor en ön saf onun tam namaza duracakken essalamu aleykum komutan kılar namazı kılmayan da kılar komutan kılmaz kılanda kılmaz. 
  • 4 Yıl Önce

Yasin

Bana nasıl muslumansin diye sorana hitaben. Öncelikle şunu söyleyeyim ben kimseye iftira atmadım. Yaşadığımı ben bilirim. Muslumanligima gelince 4/2.5 sayılırım. 4/3 lük olmak için gayret içindeyim. Ben senin dediğin gibi birinin hakkına girdiysem inşallah ahirette alacağını alır benden. Yok sende dahil olmak üzere benim hakkima girdiyseniz inşallah ALLAH'IN izni ile 1 nötron parçası kadar dahi hakkımı bırakmayacağım sizde.
  • 4 Yıl Önce

DOĞRUCU

bir açmadığınız bu kadro vardı
  • 4 Yıl Önce

Ali Can GÖKKAYA

BU olmaz. DUA fiil ile düşüncenin bir arada olmasının adıdır. Ordunun içinde dua edici bir birim mi oluşturmak ??? İslam da böyle bişey yok. Bu çok anlamsız.
  • 4 Yıl Önce

Özkan

Yıllar önce Ramazan ayında orduevinde kaldım ve sahur yemeği veriliyordu..
  • 4 Yıl Önce

Putsavar

Cok yerinde bir karar olur. Ordumuzun EN AZ 99.9%u müslümandir.
  • 4 Yıl Önce

Alï

Günaydıın ki gunaydın. Şehitlik olmasa herkes saat besi bekleyen memur gibi olurdu.
  • 4 Yıl Önce

Millet

Aslında teşkilat malzeme personel kadro kuruluşuna göre kadroda din subayı vardır, din subayının kılık kıyafeti de kıyafet kararnamesin de vardır. Sadece karar verilip kadrolar tamamlanacak.
  • 4 Yıl Önce

Alper

Kuralım kurmasına da bu din subayları iki gün sonra ali erbaş gibi Atatürk e cumhuriyete laf yetiştirsin askerin milliyetçi damarını koparıp araplaştırmasın sonra. Sizin atayacağınoz din subayları orduyu ihya etmez ancak çöl bedevisi haline getirir.
  • 4 Yıl Önce

Hubeydullah

Ee müslüman olmayan Türk askerleri ne olacak? Onlarca Deist, Ateist ve Alevi Türk askeri var...
  • 4 Yıl Önce

Ali Veli

Parasi olanin icra etmedigi askerlik kurumuna adalet akil tekniloji lazim Iman, dogduktan sonra asilanabilecek olgu. Hergun filanca bikini ile poz verdi Seyma Subasi, Acun, zart zurt dandik tiplerle doyurulan medya ve cagdisi bilgisiz torpilin hirra oldugu universitelerin ulkesinde askere iman ordusu lazim demek bana gore meselenin anladilmadigini gosteriyor
  • 4 Yıl Önce

Nasil Muslumansin sen Yasin, iftira ginah degil mi?Atilanlarin hepsi Tarikatci veya Cemaatci idi!

20 yildir ordudan atilan Yuzlerce kisinin yorumlarini okuyorum medyada, daha bir tanesini gormedim ki ben tarikat cemaat uyesiydim ondan atildim diyen. Masallah hepiniz normal dindarlarsiniz aslinda, ordu sadece besmele cektiniz veya namaz kildiniz diye atti sizi. Yeter artik be, ne cok nemalandiniz bu yalan ve iftiralardan. Ayiptir, yaziktir, gunahdir, kul hakki yiyorsunuz!
  • 4 Yıl Önce

hakikat

canını vatan için verecek imamlar alın hutbe okuyan namaz kıldırıp yan gelip yatan imam olmaz ..imamlar görevlerini yapmıyor gençlerimize nasihat edilmiyor.
  • 4 Yıl Önce

4 Yildizli Generalin Komuta ettigi Harp Akademileri su anda Erhan Afyoncu'ya teslim:-)

Ilk dersi genelde Komutan verir orda, zannederim Erhan Hoca Kurmay Subaylara Strateji ve Harp Sanati dersi degil taarruz cekerken nasil tekbir getirilir onun dersini veriyordur. Zaten Ordumuz cok zayiladi, FETO cogu okul ve devre birincisi binlerce subay generalimizi harcadi, AKP hakli olarak FETOculer harcadi, geriye ne kaldi, bilmem, Hulusi Bey bilir. Bir de din isleri subayi atayin her birlige, ama sarikli ve cubbeli olsun ki tam Yallelli Ordusu olalim, 8 Milyonluk Israilin 250 Milyonluk Arabi madara ettigi gibi bizi de gelen giden tokatlasin!!
  • 4 Yıl Önce

SADIK

Uyun sizden hiçbir ücret istemeyen o zatlara ki, onlar hidayete ermişlerdir. Yâsîn Suresi 21. Ayet
  • 4 Yıl Önce

Halil

O zaman Yahudi Hrıstiyan ateist alevi vatandaş askerlikten muaf olsun
  • 4 Yıl Önce

YASİN

Adım yasin diye dediler ki, senin adın Yasin. Onun için askeriyeye almazlar dediler. Akrabalar dediki, askere gidersen zorla içki icirirler, namaz kilarsan da irticaci derler dediler. Astsubayliga girdim ilk öğle yemeğinde, bismillah dediğimi biri görürse bana irticai derler diye bismillah demeyi bıraktım, daha birçok şey. Sonrada terörist ilan edilip atıldım. Hakkım yenildi ama üzülmüyorum.insallah ahireti kazandırır Rabbim.
  • 4 Yıl Önce

yorumm

Ilkonce din subaylarindan once ordumuza egitimli yuksek seviyeli generaller, pasalar atayin siz. herhafta sacma sapan nedenlerden dolayi askerlerimiz sehit oluyor. yok havayi fisek patliyor, yok otobus devriliyor, yok yemekten zehirleniliyor. Ilkonce profesyonellik gelmeli. Yazik bunca askerimize.
  • 4 Yıl Önce

Ebruöz

İşinize gelince Batı’yı örnek verirsiniz zaten..Fransa’da irtica riski Yok yalnız hatırlatırım.her islam ülkesinde ise, henüz gelmediyse tabii irtica riski vardır
  • 4 Yıl Önce

Ya bir gidin be, bir durun artik, bari Turk Ordusuna da el atip zayiflatmayin!!!

Duayla savas kazanilsaydi 250 Milyon Arap her defasinda Israil'e madara olurmuydu?Savas sadece ilim, bilim, akil, mantikla kazanilir. Sovyetler niye coktu, cunku Yildiz Savaslari Teknolojisinde ABD sadece ve sadece 1 adim one gecti, koca SSCB Teslim bayragi cekti.
  • 4 Yıl Önce

Ulvi

Ordunun her ferdi kendi dinini özgürce yaşamakda serbesttir.Tsk da Türkiye gibi bir mozaik.Müslüman olduğu gibi Her dinden yada ateist insan var.Daha önce dinsiz olmaya çalışan Ordu ne kadar kabul edilemez ise damarlarına kadar siyasileşmiş ve din ve vicdan özgürlüğünü tanımayan tek bir dine yönelip mensuplarını sıkıştıran ordu da o kadar kabul edilemezdir.İkilik yaratır.O yüzden TSK´yı siyasallaştırmayı bırakın.Bünyesindeki o kadar kripto fetöcüye rağmen düzgün işliyor,bundan sonrada düzgün işlemeye devam etsin.
  • 4 Yıl Önce

İmam Samet 41

Bu görev için sonuna kadar hazırım bir imam hatip olarak. Yeterki bununla alakalı yazı gönderilsin muftuluklere. Afrin harekatında gönüllü gitmek istedim bu iş için. Dediler ki savaş var orada. Sıkıntı yok savasada giderim dedim. Sonuçta 15 ay dağcı komando olarak askerlik yaptım. Devletimiz yeterki geçiş izni versin gönüllü olanlara. Hemen geçerim. Ordu'nun en önünde koşarak gitmezsem namerdim.
  • 4 Yıl Önce

Efe

Savaşta allah allah barışta yallah denilmemeli.
  • 4 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23