• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Bahçeli'den çok sert açıklama: Soysuzluktur

MHP Lideri Devlet Bahçeli, yayınladığı Kurban Bayramı mesajında 'Anıtkabir ile Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerif hattında kutuplaşma yaratmak, bölücülük yapmak, Fatih Sultan Mehmet Han’ın vakfiyesi ile Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün emanetleri muhtevasında sanal uçurumlar oluşturmak en hafif tabirle soysuzluktur' ifadelerine yer verdi.

4 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Seriatci ve Hilafetcier, yav Kardesim, sizin degil Turkiye, AKP icinde bile %10-12lik AZILI AZINLIK oldugunuzu yaziyorum, inanmiyorsunuz, nasil ispat etsem Size?

Bakin ciddi soyluyorum, cok azdiniz, basiniz derde girecek, demedi demeyin. 
  • 6 Yıl Önce

Soysuz soyunu inkar edenlere denir!

Soyumuz nereye dayaniyor: Orta Asya Turklerine. Dinleri ne: Samanizm. Kadinlarin statusu nasil: Erkeklerle esit, hatta daha ust statude, hatta Saman, yani din kadini bile olabiliyorlar, Hakanlar en son Ananin gorusunu aliyor, Han diye cagrilirlar, HAN'IM'dan turemis. Kadin erkek dans eder mi: ELBETTE, el ele kol kola, yanak yanaga, Ataturk devrinde oldugu gibi. Icki icermi:Herkes KIMIZ icer. Kendi kendime sordum, vallahi ben soysuz degilim!
  • 6 Yıl Önce

ahmet

git acilisini o tarihe getirenleri sorgula
  • 6 Yıl Önce

Devlet baba iş başında

Diyanet’in sitesinden “lanet”le ilgili paragraf kaldırıldı, Genel Kurmay’ın İnstagram hesabından (Twitter ve Facebook’ta yok) Anıtkabir görseli paylaşıldı, AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik sosyal medya hesabından uzun bir açıklama yaparak Atatürk ve Cumhuriyet vurgusu yaptı.
  • 6 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23