• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Emekli asker Libya'da Türkiye'yi bekleyen tehlikeyi açıkladı

Libya'da yaşanan son gelişmeleri değerlendiren Emekli Tuğgeneral Dr. Naim Babüroğlu, bölgede Türkiye'yi bekleyen tehlikelere dikkat çekti. Libya İç Savaşı'nın Irak, Suriye, Yemen, Lübnan ve Somali'de yaşananlardan farklı olmadığını belirten Babüroğlu, "Yakın gelecekte iki veya üç Libya ile dahi karşılaşabiliriz" diye konuştu. ABD'nin Doğu Akdeniz'de Türkiye'nin karşısında yer alan Yunanistan ve Rum Yönetiminin yanında yer aldığını hatırlatan Babüroğlu, "Libya’da ABD’yle işbirliği, ABD’nin Suriye’deki politikalarını dolaylı olarak meşrulaştırma riski taşır. Böyle bir ABD'yle Libya'da iş birliği nasıl sürdürülecek?" dedi.

2 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Mesut Sarp

MiTe akıl vermek gibi olmasın ama herif madem ki Rotterdama gidiyor, derdest edin atın bi yatın icine cikarın Hollanda kara suları dışına. Yani bunlar imkansız işler degil.
  • 6 Yıl Önce

Mardinli

Bu konuda benim görüşümü söyleyeceğim.Ben diyorum türkiye bu libya hakkında kesinlikle taviz vermemeli ayrıca elini çabuk tutmalıdır.Çünkü ne bu iş uzarsa bu hal zorlaşacak sonunda takıldı.
  • 6 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23