• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İsmail Küçükkaya, eski eşi Eda Demirci'ye şiddete devam ediyor!

FOX TV'de sabah haberlerini sunan İsmail Küçükkaya'nın eski eşi Eda Demirci, geçtiğimiz günlerde katıldığı bir canlı yayında yaptığı açıklamalarla Küçükkaya'dan şiddet gördüğünü tüm samimiyetiyle itiraf etmişti. Evliliklerinin kabus gibi geçtiğini anlatan Demirci, Küçükkaya tarafından defalarca aldatıldığını ve yakaladığında da darp edildiğini söylemişti. Talihsiz kadın, sosyal medya hesabından İsmail Küçükkaya tarafından tehditlerin devam ettiğini açıkladı.

8 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Tata Tonga

fatih portakalı, ismail küçükkayayı susturamadılar.... ellerinden gelse diğerleri gibi hapse tıkacaklar...
  • 6 Yıl Önce

Fikri

Ne oldu SOLAK medyadan tek kelime görmedik. Sapık sizden olunca her haltı yemesi mübah mı oluyor acaba?
  • 6 Yıl Önce

Mert

Allah aşkına bunun gibileri zindana atın,belki akillanirlar.her gün kadine şiddet,kadin öldürme,bu vahşeti kaldırın.en büyük cezayı verin kendini dev aynasinda gören zalimlara.
  • 6 Yıl Önce

serdar-1.

o kadar hakarete uğradım diyorsun baskıya uğradım diyorsun,konuyu götür adalete hakkını ara.hergün basının önünde ne işin var.
  • 6 Yıl Önce

Mustafa

Onu en iyi başkan adayları açık oturumunda tanıdık. Özel hayatındada aynı iki yüzlülük olduğu da ortaya çıktı. Bir daha ekranlarda görmek istemiyorum.
  • 6 Yıl Önce

bu kadın düşmanı yaratık nasıl sokakta serbest gezebiliyor!  
  • 6 Yıl Önce

hakan

hanfendinin yapacağı uzaklaştırma kararı alır.tehdit varsa savcılığa başvurur ülkemizde cözümler cok.makamlar mevkiler insanlara göre değil adalete göre gider
  • 6 Yıl Önce

KÜÇÜKKAYA

Karısının ağzını burnunu dağıtıyor sonra Twitt atıyor kadın şiddeti ne olacak diye
  • 6 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23