• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Gürcü gazeteci canlı yayında ortalığı birbirine kattı! Birden Rusça konuşarak Putin’e saydırdı

Rustavi 2 kanalında daha önce Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’e hakaret eden Gürcü gazeteci Georgiy Gabuniya, bu sefer de Mtavari Arkhi televizyonunun canlı yayınında birden Rusça konuşmaya başladı ve Rus lidere hakaret ederek, ağır sözler kullandı.

4 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Ömer Hüseyinoğlu

Metnin sonundaki"Merhum anne-babasına" ifadesine bakarsak: Merhum(rahmetli) derken bu anne baba Allahın rahmetini celbedecek mübarek kişilermiymiş?
  • 4 Yıl Önce

majestik

putinide çok s...nde idi saydırdıysa:)))
  • 6 Yıl Önce

Kavkaz

doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar. böyle bir evlat yetiştiren anaya babaya küfretmeyeceksin de kime edeceksin? siz putin'in katlettiği milyonlarca garibanın parçalanmış cesetlerini gördünüz mü? putin askerleri tarafından sistematik olarak tecavüz edilip paramparça edilen kız çocuklarını gördünüz mü? putin'in yetim bıraktığı yetimlerin içler acısı halini gördünüz mü? 
  • 6 Yıl Önce

abdrhman

bu gürcü gazeteciye aynen katılıyorum. moskof ..... ......
  • 6 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23