• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı Aybet: Batı’nın yeni dünya düzeni başarısız oldu

Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı Prof. Dr. Gülnur Aybet, "Dünya düzeninde başlayan istikrarsızlık, devlet dışı aktörlerin devreye girmesi, Çin'in yükselişi, bu transatlantik merkezli büyük tasarımı değişime zorlamaya başladı." dedi.

3 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Putsavar

bence putperestleri kimyonun kuzey koresine yollasak 10 sene icinde marsa bile cikariz. sihaya ve libyada petrol cikarmamiza karsi cikanlar yerli olamaz. #ZilletKoreyeHicretEt
  • 6 Yıl Önce

AYH8N ERG8N8Z EWET

yazı pandemi sonrası yeni dünya düzeninin ana hatlarını açıklıyor.Kafalardaki sorulara ışık tutması açısından çok önemli. Tabiki: soruların ve yeni sorunların boyutu hakkında genelleme yapıcıda değil.Öngürüle bilirliği yeni kutuplar belirliyecek. Liderlerin güven yaftası da şekillendirici olacak.Dünyanın kaç bucak olduğunu pandemi,üçten büyük olduğunu da Sayın Cumhurbaşkanımız,gerçek demokrasi ağırlıklı, insan odaklı olarak gösterecektir.
  • 6 Yıl Önce

alperen

Bence bu kadına bakınca adamların yeni dünya düzeni çok başarılı.. Türkiyenin eski İslamcılarına tam manası ile muhafazakar demokrat bir format atmışlar..
  • 6 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23