• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten Yunanistan'a tokat gibi cevap

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, MKYK toplantısının ardından gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Yunanistan Savunma Bakanı Nikos Panagiotopoulos'un "Türkiye ile savaşa hazırız" sözlerine cevap veren Ömer Çelik, "Türk Silahlı Kuvvetleri'nin gücünün tartışılmayacağını herkes bilir. Yunan Bakan 'savaşa hazırız' demiş. Ona söyleyeceğim sadece şudur. Bu tip kötü şakalar yapmayın, bu tip şakalar alnınıza yapışır" dedi.

8 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Hadra

15 Temmuz Fetö musibeti ile Yunanistana Helikopterle Kaçan 6 kişi bunlara Ordumuz hakkında Bilgi verdiler? Onlara Strateji mi çizdiler? 
  • 6 Yıl Önce

Huseyin

Mademki çok göçüyüz neden adalarımızı zalim yunandan almıyoruz?
  • 6 Yıl Önce

Hakkı

Gece gündüz demeden bu millet için çalışan Reise, AK partiye ve bu davaya omuz vererek büyük Turkiye ülküsüne ulaşma yolunda gayret eden herkese tesekkurler. Milletin efendisi olduğunu milletine hizmet ederek ispat edenlere tesekkurler.
  • 6 Yıl Önce

Muzaffer

Akıllarınca tüm küfür dünyasından bu yolla mali kredi alacaklar, lan zaten bi avuçsunuz bu sefer göl bile büyük gelir size.
  • 6 Yıl Önce

Düşmanına güven verme

Sen içerde birliği sağlayamazsan ülke yüzde 50 50 aşırı kutuplanmışsa kusura bakmasın kimse düşmanını böyle umutlandirirsin. Osmanlının yıkılış sürecide böyledir maalesef.
  • 6 Yıl Önce

Tr.

Bah hele....la yunan oluum savaşçılık oynamıyoz laa...Direk gebertiyooozz.
  • 6 Yıl Önce

ümit

Ulan az için şu uzoyu ağzınızla için demedikmi size Yunan çoçuğu
  • 6 Yıl Önce

Üstad Kadir Mısıroğlu

Biz müslümanız ve cihadcıyız, şeriatcıyız kafir değiliz
  • 6 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23