• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Cumhurbaşkanı Erdoğan paylaştı: Bu ülkeye yapılan en büyük kötülük

Cumhurbaşkanı Erdoğan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda 27 Mayıs darbesini ve Adnan Menderes'i idam eden zihniyeti unutmayacağız diyerek, "60 yıl önce demokrasi tarihimize çalınan kara lekeyi, milli iradeye vurulan 27 Mayıs darbesini, Türkiye için mücadele eden demokrasi kahramanlarını haksız şekilde idam eden zihniyetin bu ülkeye karşı yaptığı en büyük kötülük olarak hatırlayacağız" dedi.

7 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Kemalist

Osmanli Turk Tarihinin en buyuk darbesini 1512 yilinda Osmanli Ordusu yapmis ve Sultan Beyazid'i tahttan indirmekle kalmamis, tahti hakki olan en buyuk evlat Korkut'tan alip Turk Milletinin icine mezhep nifakini sokan Yavuz isimli ummetciye vermistir. Zaten bu nedenle Osmanli tarihinin en buyuk fetihlerini yapan ama ayni zamanda en cok cami acmasiyla unlu oglu Suleyman'in olumu ile birlikte aslinda Dunya hakimi olacak koca imparatorluk once duraklamis sonra cokmustur! Buyrun bekliyoruz siyasilerin demeclerini ve sizlerin yorumlarini!
  • 6 Yıl Önce

İMANLI ÜLKÜCÜ

Sizi anlamak gerçekten zor,zira hem öyle dersiniz hem de darbecilerin cenazesine bakanlarınızı,genel kurmay başkanınızı ve kuvvet komutanlarınızı gönderirsiniz.
  • 6 Yıl Önce

Ercan

Menderes'i asan bir adamın kurduğu bir partinin başkanının senin yanında işi ne?
  • 6 Yıl Önce

ilhan

menderes dönemi iel bu dönem aynıdır.menderes bu ülkeyi satmıştır.bugun nato,abd ne kadar bela varsa başımızda müsebbibi menderesin politikaalrıdır.sadece idamı hataydı o kadadar.yaptıklarından dolayı bakın ailesinind eiki yakası bir araya gelmedi.amerikan filmlerindeki gibi herkes cennete gidiyor,hırsızda,arsızda,katilde.hiç cehennemden bahseden yok.o
  • 6 Yıl Önce

Bekir

Menderes te senin gibi muhalifleri susturmak icin elinden geleni yapiyordu insallah seninde sonun onun gibi olmaz.
  • 6 Yıl Önce

Kemalist

1960 Darbesi basta Nur Cemaati olmak uzere diger Tarikatlari, 1997 ise Nur Cemaatinin icinden cikan FETO'yu hedeflemis, nitekim liderleri ya hapsedilmis ya da ABD'ye kacmistir. Bu darbeler olmasaydi 15 Temmuz 2016 cok daha erken olur buyuk olasikla da basarili olurdu. Olan bize olurdu, cunku su anda %99unuz FETO Yalakasi olmustunuz zaten!Neden, cunku ideolojinizde zerre kadar farklilik yok, kavga Halife kim olacak kavgasi. 2013ten once Zamanla Akit'in haberleri de yorumlari da tipa tip ayni idi. Bakin hemserim, ruyadan uyanin, o muhtesem Anitkabir, Heykeller ve Bustler 2997 yilina kadar orda duracak, siz de kuzu kuzu saygi durusu yapacaksiniz. Halifenizi 2997 de secersiniz artik:)
  • 6 Yıl Önce

ANAYASACI HOCA

18 Nisan 1960’ta DP’nin kurduğu TBMM Tahkikat Komisyonu bir sivil darbedir. Komisyonunun DP iktidarına karşı olan her türlü muhalefeti sindirmek ve susturmak amacıyla kurulmuştur.. Komisyonun yetkileri ve aldığı kararlar incelendiğinde, bunların hem 1924 Anayasasına, hem de TBMM İçtüzüğüne aykırı olduğu görülmektedir. YARGI Yetkisi ile de donatilan bu komisyona kişileri hapsetme yetkisi bile verilmiştir. Sivil darbe askeri darbeyi tetiklemiştir.
  • 6 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23