• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Yasak aşk rezaleti bıçaklı saldırı ile noktalandı

İstanbul Esenyurt'ta işten çıkarak evine gelen bir kişi, evde bulunan ve yabancı olduğu iddia edilen kişiyi bıçaklayarak, ağır yaraladı. Yaralının evden çıkarak markete girdiği anlar kameralara yansıdı.

11 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Malatyalı hasan

Yasak aşk nedir??? Zina.
  • 6 Yıl Önce

Ülkeyi kerhaneye cevirdiniz

bu insanlari virüsde uslandirmaz rahatlik batiyor..
  • 6 Yıl Önce

Ayhan

Birakim gebersin .......
  • 6 Yıl Önce

Seyfullah

Atıf dedebay Kardeşim Allah razı olsun tam kitabın ortasından konuşmuş
  • 6 Yıl Önce

hakkı

adam kadını vursa cani olacak. şimdi bu zinacı kadına ceza yok mu? Allah akıl fikir versin 
  • 6 Yıl Önce

hoca

İşte bu yaralayan bol bol ceza alır. Çünkü zina kanun teminatı altında bir haktır. Müdahale hakkı yoktur. Namus-şeref mi? Onlar artık sözlüklerin yeni baskılarında yok. Artık anlamsız ifadeler sınıfına girdi. Hele bir de bu kadını boşarsa; Ömür boyun nafaka... erkek de hazır. kel keyfim gel! yaşasın adalet!
  • 6 Yıl Önce

Atıf Dedebay

Merhaba... Yasak aşk ne demek birader. Aşkı kim yasaklayabilir? Ülkede, kanunlarda, dinde aşk yasağı var mı? Haberde söz konusu olan aşk falan değil zina, adı üstünde zina. Kadının bir kocasını başka bir erkekle boynuzluyor. Bunun neresi aşk? Kadın âşık olsa kocasından boşanır istediğiyle aşkını yaşar. Burada yalan var, istismar var, kurnazlık var, zina var. Aşkı bu derekelere düşürmeyin. Ten hazzı ile aşk aynı şey değil. Zinaya aşk diyenlerin zina diye bir derdi yok diyelim... Ya sizin... Siz zinanın de olduğunu bilmiyor musunuz? Siz zinaya nasıl aşk dersiniz efendiler. Üstelik zina Türkiye'de yasak değil, serbest. Zinanın serbest olduğu yerde aşk nasıl olur. Siz ne hayaldesiniz? Türkçe bilmek, bilmeyenler için öğrenmek şart. Vesselam.
  • 6 Yıl Önce

Atıf Dedebay

Yasak aşk ne demek birader. Aşkı kim yasaklayabilir? Ülkede, kanunlarda, dinde aşk yasağı var mı? Haberde söz konusu olan aşk valan değil zina, adı üstünde zina. Kadının bir kocasını başka bir erkekle boynuzluyor. Bunun neresi aşk? Kadın aşık olsa kocasından boşanır istediğiyle aşkını yaşar. Burada yalan var, istismar var, kurnazlık var, zina var. Aşkı bu derekelere düşürmeyin. Ten hazzı ile aşk aynı şey değil. Zinaya aşk diyenlerin zina diye bir derdi yok diyelim... Ya sizin... Siz zinanın de olduğunu bilmiyor musunuz? Siz zinaya nasıl aşk desiniz efendiler. Üstelik zina Türkiye'de yasak değil, serbest. Zinanın serbest olduğu yerde aşk nasıl olur. Siz ne hayaldesiniz? Türkçe bilmek, bilmeyenler için öğrenmek şart. Vesselam.
  • 6 Yıl Önce

gerçekçi olalım

Diline kalemine sağlık kardeşim. Zina kelimesi toplumda sevimsiz ve nefret edilen bir kelimedir. Zinacılar zinayı daha sevimli hale getirmek için bu adı verdiler. Bizimkilerde işin farkına varacak kadar zeka ve feraset olmadığından onların literatürünü kullanıyorlar. Aşk ile uçkur zevkini ayıramıyorlar. selamlar, saygılar.

Ahlaklı ahlaksız

Atın hapse o caniyi! Nasıl olur da bıçak çeker karısının sevgilisine?! Vahşi adam seni! Şimdi karısı boşasın onu ve ömrü billa nafaka ödesin bu vahşi herif karısına ki, aklı başına gelsin! Ne ahlaksız günlere kaldık ya Rabbim!
  • 6 Yıl Önce

madenci

bu sadece dunyada bizim duydugumuz cezan
  • 6 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23