• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Nurgül Yeşilçay'dan takdir edilecek çıkış: Asıl korkunç olan...

Takdir edilecek bir açıklama yapan oyuncu Nurgül Yeşilçay, Türkiye'de yeni tip koronavirüs önlemleri çerçevesinde 65 yaş ve üstü vatandaşlara, magandalar tarafından sözlü ve fiziksel saldırılara tepki gösterdi.

20 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Ankaralı

Nurgül Yeşilçay Hanımı tebrik ederim. Her ne kadar ahlak bozucu rollerde oynamış olsa da doğruyu söylemesi de erdemliktir.
  • 1 Yıl Önce

HUN

1990'dan sonra başladı ahlaki çöküş özel kanalların çıkması ile dizi furyası eğlence programları vs. baldızın eniştesine äşık olması yeğenin amcasının karısına göz dikmesi vs. bana bir kavmi hatırlattı LUT. bunca değişim yaşanmışken payı olan kimse ahlaki konuşmada bulunmasın.sayğılar.
  • 5 Yıl Önce

asim keskin

nasil yani, pornocu kadin takdire sayan?????
  • 5 Yıl Önce

İlteriskaan ATAMTÜRK

beterinden korusun mevlam,ulkemize gelmis gecmis ikinci buyuk vakaa,birincisini soracak olursaniz sayett malumunuz 
  • 5 Yıl Önce

doğrusavak

hakikaten örnek bir kişiden etik dersi aldık(!) manşete taşıdığınız için tebrik..sağol sğol sağol 3 kere... şu ferhunde mi ne rolünde olanın da etik dersi yok mu.. ondan da bir ders alalım.sonra şu yasak armut mu ayva mı dizisinde oynayanlardan etek, pardon, etik dersleri almaya devam edemez miyiz bi zahmet!!! little little in the middle
  • 5 Yıl Önce

isimsiz.

hangi ahlak!? çolukta çocukta ahlak olmadığı gibi ne sizlerde nede o çoluk çocuğun anasında babasında ahlak var... Her türlü ahlaksızlığı millete aşıladınız her türlü filmdi sinemaydı reklamdı skeçti müzikti vs vsler ile şimdi çıkıp ahlak kalmadı diyorsunuz. Bu sadece bu kadın için değil genel olarak tvde boy gösteren kendini ahlaklı zanneden ahlak bozmak için elinden geleni yapan herkes için geçerli. şunuda söylemeden geçemeyeceğim akit gazeteside bu sözü takdir ediyor! bu zaman kadar her türlü haltı yiyip ahlakı bozmak için elinden geleni yapan bir insan ve insanların neyi takdirlik? biz bu zamana kadar insanların ahlakını bozduk biz bu hale getirdik ne berbat insanız ki insanları çoluğu çocuğu berbat ettik ve maalesef bunlar bizim eserimiz demiş olsa hadi bir nebze takdir edersin. maalesef işte güya islami! geçinen medya mensuplarının durumuda bu işte. yüksek ihtimalle yayınlamayacaksınız ama yinede yazayım!!!!
  • 5 Yıl Önce

Vatansever

Kadın fikrini yazmış madem ahlaklısınız niye baktınız film/dizilerine.Ha bu arada çocuklara tecavüz edenlere niye sesiniz çıkmaz ahlaklı beyler.
  • 5 Yıl Önce

demir

Nurgül yeşilçayın başı açık fotoğrafını yayınlamışsınız ve destek verir yazınız var....
  • 5 Yıl Önce

Bekir

Manşetlerde kullandığınız bazı fotoğraf görselleri bu gazeteyi tercih etme nedenlerimizle bir süredir çelişiyor maalesef.
  • 5 Yıl Önce

.HTP.

Nurgül ve ahlak. Hıh.
  • 5 Yıl Önce

cemşit

Daha 3 gün önce kadına pornocu diyen siz değil miydiniz?
  • 5 Yıl Önce

Alï

Gunah çıkarıyor bence
  • 5 Yıl Önce

Ado

YUH ARTIK AKİT SİZE BAŞLIĞINIZDA TAKDİR EDİLECEK DAVRANIŞ DİYE SUNUYORSUNUZ TOPLUMA KÖTÜ ÖRNEK OLMUŞ İNSANI !!!
  • 5 Yıl Önce

Millet

Yaşlılara saldıran bu tip magandalar zannediyorlar ki yaşlılar hasta, bunlar cüzzamlı bize hastalık bulaştırıyor. Ahmaklar şunu anlamıyor biz yaşlıların sokağa çıkmamasını onları hastalık ve hastalıklı zihniyetlerden koruyalım diye istiyoruz
  • 5 Yıl Önce

Alperen

Yapma akit..Kokuşmaya doğru hızlı adımlarla gidiyorsun..Kendisi bizatihi ahlak koranavirüsü olan bir kadın o!....
  • 5 Yıl Önce

ÜZEYR kassam

Nurgül ahlaki değerden bahsediyor sanırım halbuki kendisi ahlaki değerleri aşma konusunda sınır tanımıyor ben pornocu biliyorum mesleğini mesela ama ruhsatı var heralde yani resmiyete uygun işi
  • 5 Yıl Önce

ozan sakaryali

AHLAK derken aklima senin basrol oynadigin ....... filmi geldi
  • 5 Yıl Önce

Hasan

Ahlaki değerler acaba kimin yüzünden bozuldu. Yaptığınız film ve dizilerin bu bozulmada ne kadar payı var hiç düşündünüz mü?
  • 5 Yıl Önce

selcuk güral

1970li yılların ahlaksız filimlerini seyrederek büyüdük ne kadar itlik varsa öğeretiler bizlere. ne zamanki başimiza musibet geldi kafayı duvara carptık 40 yaşinda türkce kuran okumaya ve hayatımıza uygulamaya başladık lakin kuran ayetlerinden anaysa yapmadığımız veya yapamadığımız için halen eski romanın 2000 yıl öncesi yasalarla yaşamaya calişiyoruz, KURAN ANA YASA OLMADAN HİÇ Bİ ŞEY DÜZELMEZ

Putsavar

İmaj düzeltmsi. Kokuşmuş mahallenin çukur kafası bunlar işte. Hepsi sizin putperest ahlaksız dizilerinizin eseri.
  • 5 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23