• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Kadir Şeker hakkında istenen hapis cezası belli oldu

Konya'da parkta Ayşe D.'yi (35) dövdüğü iddia edilen Özgür Duran'a (32) müdahale etmek isterken ölümüne neden olan ve tutuklu yargılanan Kadir Şeker (20), hakkında iddianame hazırlandı.

5 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

tarafsız

BENCE CEZASINI ÇEKMELİ, ONA MI KALDI ADAM ÖLDÜRMEK, SANA NE, KADIN DAHA SONRA NEDEN ÖLDÜRDÜN DİYE ŞİKAYETÇİ OLMUŞ ZATEN SENDEN, BIÇAK TAŞIMAKTA NEYMİŞ, SEN ÖĞRENCİ DEĞİL MİSİN. ÖRNEK TEŞKİL ETMEMESİ ADINA KANUNLAR GEREĞİNİ YAPMALI.
  • 6 Yıl Önce

Samet

Baklava çalan küçücük çocuklar bile 30 yıl ceza aldılar bu ülkede. Baklava çalmak, adam öldürmekten daha büyük bir suç mu ? Bu nasıl adalet anlayışı ?
  • 6 Yıl Önce

Bir insan düşün ki herkesin başına bela olan

Bir insan da düşün ki mecbur kalmadıkça kendini savunmayan insan hayatında mutlaka hatalar olabilir bazen yanlış yerlere sürüklenebilir bu genç yardım etmeye çalışan bir insan bana ne deyip görmezden gelebilirdi o an gazeteler şöyle yazacaktı kadın erkek kavgası sonunda kadın öldürüldü insanlar duyarsız kaldı bunu mu yapmalıydı? Bende 18 yaşlarda kesici alet taşıdım sonrasında yanlış olduğunu düşünüp bıraktım ama yollar geçti ve görmezden geldiğim o kadar şeyler olduki onlar bana çok zarar verdiler ve ben yinede insanlık yapıp susuyorum eğer bu genç gibi olsam sanırım ömrüm hapislerde geçecek bu gerçek insanlar çıldırmış kime iyilik yapsan sana karşı zarar veriyorlar bu bilinçli yapılıyor bu yüzden bu virüs böyle insanların sonunu getirsin ki iyi niyetli insanların hayatını karartmasın aklına esen dava açıyor aklına esen zarar verebilmek için her türlü yolu deniyor sana karşı bu kardeşime yapılan yanlış verilen ceza yüksek ortada bir insan hayatı söz konusu ama ne tür bir insan bunu çevresi ve ailesine sorup ona göre de yargı gereken cezayı versin 4 tane yalancı şahitlikle mahkeme kandırılır Allah’ın adı kullanılmaz yeminde sadece sözün yeterli olmalı bir birimizi kandırmayalım gerçekte insan olmaya çalışın iyilik yapın hayır işleyin yardım edin ama kimseye kötülük yapma düşüncesinde olmayın.
  • 6 Yıl Önce

emre

kadını koruyacak diye adam öldürmek bu kişiye ceza verilmez ise o zaman siz görün metresler patır patır sevgilisine eşlerini nasıl öldürtüyor sonra da kadının beyanı esas alınıp metresini kadın hapisten çıkarır ve kocasından da kurtulur. bu gibi olaylar da güngeçtikçe artar o zaman görürsünüz neyin nasıl olduğunu kadir şeker adam öldürdü mü öldürdü ceza almalı
  • 6 Yıl Önce

atakan699

kadir serbest birakilsin, o dünyayi bir pis seyden temizledi
  • 6 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23