• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

FETÖ merhameti DEAŞ cihadı çaldı

Türkiye’nin milli ve manevi değerleri önceleyen idealist yönetmenlerinden Mesut Uçakan, bugün en büyük felaketin, dinin işlevsiz hale getirilmesi olduğunu vurguladı. Müslümanları Allah ile aldatanların ortalıkta cirit attığını belirten Uçakan, “FETÖ hareketiyle merhamete ve hoşgörüye, DEAŞ hareketiyle de cihada düşman edildik” dedi.

8 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

nadim hatipoğlulları

DOĞRU LAFA NE DENİR YORUM YOK ÇOK DOĞRU LAF.
  • 4 Yıl Önce

Selamet

hay sizin akliniza micayim.Yahu bu memlkette islama, imana, kitaba, en büyük düsmanligi akp hirsizlar ordusu yapti be.17/25 te ortaya cikan hirsizliklarindan özür dileyip, yüce divana gitselerdi en büyük hizmeti yapmis olacaklardi. Ama parayi bulunca kariyi da makami da birakmak zor oldu. Hani cölde adamin devesini calan hirsiza söyledigi laf var ya, aynen öyle oldu. Insanlari dine müslümana düsman ettiniz.Allah belanizi versin.Feto dedigimiz insanlar en azindan hos görüyü topluma yerlestirmisleri, her kesimden insan yanyana oturup konusabiliyordu, haa örnek mi, Dilipak la Toktamis Ates mesela...Biri acayip siyasal islamci, digeri de acayip solcu...
  • 4 Yıl Önce

ccc

Batının projesi.
  • 4 Yıl Önce

engineer

28 şubat devamediyor, 28 şubatı şimdilerde 28 şubata karşı olanlar devamettiriyor, 28 şubatçılar, ülkeye, millete ve dine bu kadar zarar veremezlerdi, istanbul sözleşmesi ve ab uyum yasalarını dayatanların vebali 28 şubatçıların vebalinden daha ağır,aileyi yoketme bakanlığı yeter de artar bile.
  • 4 Yıl Önce

engineer

sorumluluk bilinci sıfırlanmış insanlar kümesi haline geldi bütün dünya milletleri." evet evet, dünya ise; insanlıktan çıkan maxlukların kümesi haline geldi, hemde büyük bir kümes, yalnız kümeste tavuk vebası başgöstermiş, dominikan kilisesi papazı bernardino kadar olamadı bizim din adamları, bernardinoyu dinleyelim :"Allah bizi kurtarsın" İzmir Alsancak Domenikan Katolik Kilisesi Başpiskoposu Guiseppe Bernardino, şaşkın ve üzüntülü anlatıyor: "Satanistlerin varlığı beni rahatsız ediyor, çünkü satanizm çok kötü ama çok kötü bir şey; Allah'a karşı bir davranış. Tam olarak O’na karşı gelmek. Neden İzmir'i, başşehir seçtiklerini de anlamıyorum. Halbuki İzmir sakin bir yer. İnsanları da sakin insanlar. Kiliseler çok desem, o yüzden olamaz, çünkü İstanbul'da daha çok kilise var. Allah bizi korusun ve kurtarsın. Allah hepimizin yardımcısı olsun." satanist istanbul sözleşmesini ab uyum yasaları bunları koyanlar utansınlar, milletimizi çığırından çıkaranların vebali büyük hesabı çetin olsun inşallah.
  • 4 Yıl Önce

ŞENEL OTCU

SELAMUN ALEYKÜM DOSTUM TESBİTLERİN YERİNDE AMA İNSANI İNSAN YAPAN MANEVİYAT VE İMAN DIR BUNLARYOKSA VATAN YOK EMELDE YOK SEN BUNLARI SANAT DOLDURMAYA KALKARSAN GÜNÜMÜZ AHLAK SIZLARININ HERTÜTÜRLÜ YAPTIKLARI İŞE SANAT DİYORLAR VATAN SEVGİSİ İMANDANDIR İNSAN SEVGİSİ İMANDANDIR ÖNCE GÖNÜLLERİ HAKİKİ İMANLA DOLDURALIM VESSELAM
  • 4 Yıl Önce

Abdullah

Ateizmin artmasına en büyük yardımı yapan Akit'e bir ateist olarak teşekkür ederim. Akit'in yaptığını hiçbirimiz başaramadık şimdiye kadar.
  • 4 Yıl Önce

Emine Altin

Tamamen katiliyorum
  • 4 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23