• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

CHP'li vekil Mahmut Tanal, kadınlardan rahatsız oldu: Derhal yasaklayın

CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, kadın düşmanlığına başladı. Tanal, geçen aralık ortasında TBMM Başkanlığı’na bir yazı yazarak kadınların sosyal tesislerde "gün toplantıları" yaptığını belirtti. Tanal’ın, bir araya gelen kadınlardan şikayetçi oldu ve sosyal tesislerin kadınlara yasaklanmasını istedi.

7 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

engineer

LGBTİ Cİ TANAL, İ..NELERLE BERABER EN ÖNDE SIRRI SÜREYYAYLA BERABER YÜRÜYEN ADAMA BENZEMEZ, AMA NEYLEYİM LGBTİ CİLERE O CÜRETİ VEREN AB UYUM YASALARINI DAYATANLAR VE İSTANBUL SÖZLEŞMESİNİ DAYATIP İ...NELERİ AZDIRANLAR UTANSIN, ONLAR TANALDAN SIRRI SÜREYYADAN DAHA FAZLA VEBALDEDİRLER.
  • 6 Yıl Önce

Özgün

Kafın düşmanlığı mı bu,biz o düşmanları biliyoruz. Tanal demiş ki boş kadınların görgüsüzlükte ,birbiriyle yarışan kadınların sosyal kurumları gün gibi cahil muhabbetlerle vakit geçirilecek mekan haline getirmesinler demiş. Adam haklı.
  • 6 Yıl Önce

Haso

Dogru söylüyor.
  • 6 Yıl Önce

olsa !

ermenistanda diyorum, böyle bir vekilimiz olsa ! ne güzel olur. meclisleri ve medyaları, işi gücü bırakıp onunla uğraşır. mümkün mü acaba ?
  • 6 Yıl Önce

Anğaralı

Oda kendince haklı bütün vekillik mesaisini lğbt top yumuşaklarla geçirince ondada bir döngü olmuş
  • 6 Yıl Önce

Hafız

Doğru sözün, yanlış kişiden sudur etmesi; sözün doğruluğuna halel getirmez. 'adam haklı"
  • 6 Yıl Önce

sizofren savar

tipik bir sizofren.. Akıl hastanesine kapatmak lazım.. Toplum icin zararlı..
  • 6 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23