• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

“Eşcinselleştirme Operasyonu” kitabının yazarı Fehmi Demirbağ Akit’e konuştu! Eşcinsellik Siyonist projedir

Türkiye’de eşcinsel sapkınlığın dış güçler eliyle yaygınlaştırılmaya çalışıldığına değinen yazar Fehmi Demirbağ, “Ülkemizde eşcinsel dernekler Siyonistler tarafından destekleniyor. Bu bir Siyonizm projesidir. LGBTİ bir terör örgütüdür. Eşcinsel sapkınlık bütün kötülüklerin anasıdır. Devlet acilen bu bataklığı kurutmalıdır” dedi.

13 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

İbrahim Turgut

Sizi dinledim.okudum. Şimdi de okuyorum.Mevlâ sizin de bizim de yardımcımız olsun . Mücadelemiz için tekrar en tebrik ediyorum.
  • 1 Yıl Önce

Sinan özlü

Roldtschid Rockfeller iyide para kazanıyorlar bu pazardan varmı yazan söyleyen konuşan tarihler boyu Reis den başkası yalan olur sağlam Osmanlı tokatı vuran Dünyadaki Tek ADAM.
  • 4 Yıl Önce

VELİ

SİZ BU AVRUPA YASALARI AVRUPA SEVDASIYLA ŞAMAN KAFASIYLA GİTTİĞİNİZ SÜRECE CEPHEDE SAVAŞACAK ASKER BULAMAYACAKSINIZ HABERİNİZ OLSUN
  • 4 Yıl Önce

nadim hatipoğlu

bunları avrupa destekliyorsa ALLAHCC UZAK EYLESİN MİLLETİMİZDEN İSLAM ALEMİNDEN BU GİBİ EDEPSİZ ALLACC YASAK ETTİĞİ İŞLERLE BİZLERİ NESLİMİZİ UZAK EYLESİN BUNLARI TOPLAYIN DESTEKLEYEN AVRUPAYA BEDAVA UÇAKLARA DOLDURUN GÖNDERİN ÇÜNKÜ AVRUPA KENDİLERİNE VE BUNLARA GÖRE ÇOK MEDENİ BİZ BÖYLE MEDENİ OLMAK İSTEMİYORUZ BU HAYVANLIK TA DEĞİL BUNLARI HAYVANLARA BENZETMEK BİLE HAYVANLARA HAKARETTİR.ALLAHCC SONUMUZU HAYIR ELESİN BUNLARIDA İSLAH EYLESİN AMİN.
  • 4 Yıl Önce

Firfir

Demirtaş ,dünyanın herhangi bir toplumun yüzde 10ile 15 arası eşcinstir, bu bir tabiat hakikatıdır ve kimsenin projesi degildir, ana bildigim kadarı ile Türk halkında bu oran dahada yüksektir, tabii çogu saklı olarsk, eminim ki bu gazetede calışanlar arasında da aynı oran mevcuttur.
  • 4 Yıl Önce

Vatandaş

Herşeyde olduğu gibi Eşcinsellikte de arz talep konusudur. Talep olmasa arz olmaz. Neden talep var? Bunu anlamamak için mal olmak gerekir. Aile hayatı bitmiştir. Aile hayatını bitiren bir sürü neden var. Boşanmalarda erkeklerin tırnaklarıyla kazandıklarının mal paylaşımı adıyla 2002 yılında çıkarılan medeni kanunda yarısının kadınlara verilmesi. Kalan diğer yarısının da yine kadınlara Maddi ve manevi tazminat adıyla erkeklerin yüklü miktarda tazminata mahkum edilmedi ve bu tazminatı ödemek için elinde kalan bu yarısını satmak zorunda kalması ve üzerine borçlandırılması. Bir de ömür boyu nafaka. Ayrıca çocukların velayetinin kadınlara verilmesi ve bir de bu çocuklar için ayrıca nafakaya erkeklerin mahkum edilmesi. Mahkeme masrafları ve avukatlık ücretlerinin de erkeklere yüklenmesi. Dolayısı ile aile hayatının bitirilmesi. Erkekleri mecbur bırakıp eşcinselliğe yöneltmiştir. Kadınla Evlendiğinde başı belaya giriyor. Ama eşcinsel olursa belasız bir hayat yaşıyor. Evlendiği kadının bana tecavüz etti deyip 20 yıl hapis alma riski de yok. Ama kadınla evlenirsen bana tecavüz etti deyip ömrünü hapiste geçirme riskin çok yüksek. Erkekler artık kadınlardan korkuyor, uzak duruyor, taciz etti veya tecavüz etti diyebilir. Kadının beyanı esas. Erkekler kadın gördümü başını eğiyor, uzaklaşıyor, kaçıyor heran için taciz veya tecavüz diyebilir. Kadınlarla erkekler ülkede kutuplaştırıldı yerini eşcinsellik aldı.
  • 4 Yıl Önce

zübeyir durdu

Rabbim Fehmi Demirbağ ve Harun Sekmen ile onu gibilerden razı olsun. Bu iğrenç dejenere mahlukların ipliğini pazara çıkarıyorlar. Bir insan kendini milleti, inancı memleketi ile tanımlar. Kendini apış arası ile tanımlamaz! Bu mahlûklar meşruiyet elde etmek için her şeyi yapıyorlar. İşte bu amaçla, ligbt sapkınları pedofil sapıkları ile ittifak kurdu. Şimdi de pedofil meşrulaştırılmaya çalışılıyor. Batıda ciddi mesafe aldılar. Alçak bir alman akademisyen pedofiller için kimsesiz Suriyeli mülteci çocuklardan oluşan aşk evleri kurulmasını teklif etti. Brezilya’da iki sapkın lezbiyen sözde evlat edindikleri minicik bir masumu cebren cinsiyet değiştirme ameliyatına soktular. Zavallı ameliyat sonrası komplikasyonlardan öldü. Bu haberler hep örtbas ediliyor. Ahlaksız Ligbtler bir avuç sırnaşık şirret yılışık top diye hafife alınmamalıdır. Bunlar toplum sağlığı, genel ahlak ve hatta milli güvenlik sorunudur çünkü bu aşağılık ligbt yaratıkları “Türk milletini dejenere etmemize yardımcı olursanız sapkın yaşam biçiminiz halkın gözüne hoş görünür rahat rahat fiili livata yaparsınız” diyen siyonist haçlı ittifakına gönüllü ajanlık ve maşalık ediyorlar. Devletin çok şiddetli tavizsiz önlemler alması ve medeniyetimizin sert ama asil yüzünü bu pisliklere göstermesi lazım.
  • 4 Yıl Önce

Sebahattin

Niye siyonist diyonuzda yahudi demiyonuz? Korkuyor musunuz? Korkmayın! O fare ve domuzlardan korkmayın.
  • 4 Yıl Önce

bir acaip gerçek

ana konu ; siyonist ideolojiye evrilmiş bir kısım yahudilerden oluşan (illuminati de denilen) masonik üst aklın, (değiştirilmiş bozuk tevrat içeriğinde vaad edilen) dünya hakimiyetine ulaşmak için, yahudiler dışındaki insanları, dinsizleştirme, hayvanlaştırma, cinsiyet ve üremelerini bozma, savaş veya mümkün her unsuru kullanarak, yok etme( dünya nüfusunu azaltma)projesidir.Tüm dünyanın bildiği ve belgelediği( ne ilginçtir ki )gizliliği olmayan projedir.Buna rağmen dünya insanlarının ( ve hatta ki devletlerin) bu işe aklı ermemekte, onların projelerine bilerek ve bilmeyerek hizmet etmektedirler.Malesef, dünya medya ve sosyal ağları da, aynı üst aklın kontrolündedir ve bu projeleri başarıyla uygulamaktadırlar.Bağımsız olduğunu iddia eden zavallı dünya ülkelerinin, bu siyon medya ve sosyal ağlara, yayın izni vermesi, kontrol etmemesi, müdehale etmemesi ise ayrıca BİR ACAİP GERÇEK tir ve hazm edilebilecek bir konu değildir.Hazımsızlıktan geberip gidebilirsiniz..
  • 4 Yıl Önce

istanbullu

çok mantıksız kimse heteroseksüel bir birey iken durduk yere eşcinselliğe yönelmez.
  • 4 Yıl Önce

hakan can

Catıdan da atalim mi escinselleri. Dunyayi verseler siz escinsel olur musunu? Bu bi hastaliktir ne alakasi var yok proje yok bilmemne sacmaladikca.sacmaliyorsunuz.Asıl sizin su yobaz beyinleriniz bi terör örgütü devletin sizi kurutmasi gerek
  • 4 Yıl Önce

tebrik

ERSİN

SİYONİSTLERİN DÜNYANIN AHLAKINI ÇÖKERTME PROJELERİ, MÜSTEHCEN YAYINLAR EŞCİNSELLİK VS..,hitler de yahudileri bu yüzden fişlediğini okumuştum
  • 4 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23