• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Genç evlilik mağdurlarının dramı yürek parçalıyor! Bu sese kulak verin!

Kendi rızalarıyla resmi nikahları da kıyılarak evlenen ve sayıları 16 bine ulaşan genç evlilik mağdurlarının yaşadıkları dram, yürekleri parçalıyor. Mağdurlardan Merve Tıraş, Akit’e yaptığı açıklamada, “Resmi nikâh kıymamızın üstünden 7 sene geçtikten sonra eşime 10 sene 10 ay hapis cezası verildi. 6 ay önce hapse giren eşim şimdi Nevşehir E-Tipi Cezaevi’nde. Eşime destek olacak benden başka kimse yok. Ben kadın başıma hem çocuğuma, hem cezaevindeki kocama bakıyorum” diyor.

12 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

adem

çocuk ne bilir akli yetmez aklını çel tavla hevesini al ondan sonra kapı dışarı bunun adına da din de uçkur din değil allahın yanına gitme yeceginimi sanıyorsun kara karıncayı gece gören var
  • 4 Yıl Önce

Mustafa-Ali

Daha 15 yasina girmemis birisinin akli ne Kadar calisabilirki,
  • 4 Yıl Önce

T.C. Vatandaşı

Reisin adı, (iş bu İstanbul sözleşmesi neyin nesi ise) fazlaca anılır oldu. Bir hata mıdır, yoksa kasıtlı olarak çarpıtma mı yapılıyor neyse ne değilse bu konu açıklığa kavuşturulmalı ve kapatılmalıdır. Her yerde önümüze koyuyorlar. Bir hata yapılmışsa da ona konuşuruz . Ama böyle her yerde İstanbul sözleşmesi, Erdoğan ailesi ile bağdaştırılıyor. Bu çok yanlış. Bir hata da yapılmış olabilir. Ama insanlara ve ailelerine yapılan yakıştırmalara dikkat etmek lazım. En azından Müslümanız, en azından bir gelenek göreneğimiz var. Bir kul da çıkıp ya hu İstanbul sözleşmesi işte bu, bundan ibaret demiyor. Tv’si de demiyor, gazetesi de demiyor, medya nasıl bir medya ise bu ülkenin.. Bu ülkede her şey bir tuhaf olmuş. Erdoğan düşmanlığını yaymaya çalışıyorlar. Kardeşim Erdoğan da bir kul. Hata yapabilir. Önemli olan hatayı kabul edip etmemektir. Hata kabul ediliyorsa ve gereği yapılıyorsa olay bitmiştir. FETÖ’de olduğu gibi. Yanılma olduğu kabul edildi ve gereği fazlasıyla yapılıyor. Gel gelelim birileri hala FETÖ ile beraber anılıyor olmasına rağmen, FETÖ ile kol kola olmasına rağmen Erdoğan’ın geriye dönük hatası pişirilip pişirilip servis ediliyor. Adama çüüüüşşşşşşş devveeeeeee derler ya hu. Sen hala FETÖ ile PKK/HDP ile kol kola olacaksın bir de çıkıp konuşacaksın. ÇÜÜÜÜŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ DEVEEEEEEEEEE!!!!! Siz kurban olun Erdoğan’ın zerresineeeeee.
  • 4 Yıl Önce

paramech

15-16 yaşında evlenmeyi gerektiren ne? Aceleye ne gerek var? Evlilik öncesi abuk sabuk şekilde gezmeye de karşıyım ama arkadaş arkamızdan da atlı kovalamıyor ya!
  • 4 Yıl Önce

abdrhman

eyyy akp oy zamanıda oy istiyorsun bu garibanların sesine cevap vermiyorsun. iplerin kimin elinde onu söylede bu garibanlar ümitlerini kessinler senden
  • 4 Yıl Önce

Mehmet ćelik

Bende aynı durumdayım diken üstünde yaşıyoruz 2 evladım var. Bu yasayı acilen düzenlenmesi gerek yazık günah bu insanlara aklı selim nerede binlerce insan çoluk çocuk perişan yetkililere sesimizi nasıl duyuracağız gecim derdiyle mi ugrasalim yoksa adı bir suçlu gibi yargilanmayla mı? Lütfen yetkiler bu duruma el atsin yazık.
  • 4 Yıl Önce

rıza

ARTIK GINA GELDİ YAZMIYAYIM DİYORUM AMA HAKSIZLIK KARŞISINDA SUSSAN DİLSİZ ŞEYTAN OLMAK İSTEMİYORUM. EY AK PARTİ DAHA NE KADAR İKTİDAR OLMAN GEREKİR BU İŞLERİ DÜZELTMEN İÇİN... NEDEN BU İŞİ ÇÖZMEK İÇİN ŞÖZDE MİLLİYETÇİ MUHAFAZEKAR MHP İLE YASAYI ÇIKARMIYORSUN. İNFAZ YASASI GÜNDEMDE MADEM İŞİ BİTİRMEK İÇİN NEYİ BEKLİYORSUN.
  • 4 Yıl Önce

dumanlı

Kadının anlattıklarına ne zaman kadınlarda yorum yazarlarsa olay düzelir. Yorumcular arasında kadın yok.
  • 4 Yıl Önce

Güner

Bu kardeşimizin ve onun durumunda olanların Allah yardımcısı olsun. En az üç çocuk yapın diyenlerin erken evliliği böyle zalimce cezalandırması samimi olmadıklarını hatta işin içinde işler döndüğünü gösteriyor.
  • 4 Yıl Önce

İşsiz

Ya hu kadın kendi ağızı ile söylüyor kaçtığında 14 yaşında olduğunu. El insaf. Bu suçtur. Azıcık aklı, vicdanı olan tüm toplumlarda suçtur. Bu çabalar da suçu yaygınlaştırma ve meşrulaştırma çabalarıdır. Ve bu da suçtur.
  • 4 Yıl Önce

Ömer

Sesimizi duyun! Genç evlilik mağdurları, Nafaka mağdurları, Çocuk haczi mağdurları...
  • 4 Yıl Önce

Aslan akbey

Kavimleri helak eden ahlaksızlık eşcinsellik zina günahlarının istambul sözleşmesiyle bilhassa recep tayyip sümeyye emine erdoğan ve hükümeti tarafından koruma altına alındığı ve başörtülü insanlar tarafından savunulduğu böyle bir zamanda her sabah başımıza taş yağmadığı için fazladan 2 rekat daha namaz kılmamız, günahlarımızı affettirmek için bu mağdur insanların mağduriyetlerini hemen gidermek varken bu evli insanlara kulak tıkayıp, ahlaksız bir kadının sevgilisinden yediğini iddia ettiği bir kadın için devleti ayağa kaldıran aileden sorumlu şeyi ve hükümeti önce Allaha havale ediyorum. Ben bunlardan şikayetçiyim Allahım. Bizi helak edenlerden eyleme. Bu konu ile ilgili ne yapılırsa yapılsın ben hak namına mağdur olmamama rağmen hep destekçisi olacağım. Eylemse eylem. O lar 8 martta kin ve nefret kusarlarkrn biz onları akşam haberlerde izlemekten sıkılmadık mi hala. Ayıp bize ayıp. Yeterli gayretimiz yok. Itirazimizi kısık sesle yapıyoruz.
  • 4 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23