• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Devlet Bahçeli: Söz verdik kesinlikle riayet edeceğiz

Ankara'da düzenlenen Siyaset ve Liderlik Okulu 15. Dönem Sertifika Töreni'nde konuşan MHP lideri Devlet Bahçeli, "Cumhur ittifakına sahip çıkacağız. Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemini yaşatacağız. Söz verdik kesinlikle yapacağız. Duruş gösterdik mutlaka riayet edeceğiz" ifadelerini kullandı.

8 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Mahkûm eşi

Hangi sözünüzü tutunuz yalan söylüyor utanmadan
  • 6 Yıl Önce

Vatandaş

Eskiden başka şeyler söylüyorsunuz. Seneye yie eksen değiştirir misiniz, hangi dediklerinize inanalım şimdi?
  • 6 Yıl Önce

Malatya 44

Adam diye yazılır bahçeli diye okunur allah devlet beyime uzun ömür versin
  • 6 Yıl Önce

SUZAN

SENİN VERDİGİN SÖZLERİ GÖRDÜK.
  • 6 Yıl Önce

Ooooo

Baş milliyetçi konuşmuş
  • 6 Yıl Önce

Izullo.44

Allah.ömrune.ömur.katsin.insalah
  • 6 Yıl Önce

Karga

Halk ne isterse o olur yok o söz vermiş bu söz vermiş geçiniz getirirler sandığı herkes alır cevabını .. gerisi boşş hala ortalıkta ist seçimini biz kazandık diye dolaşanlar var ama halk o koltuğa seçtiğini oturttu . Bizde şimdi yeni sandığı bekliyoruz dört gözle
  • 6 Yıl Önce

hizipsavar

ey müslüman türk devleti. devir adaalrın devridir. şeref sözü verip tutmayan ŞEREFSİZLERE adam rolü yapıp adamım diyen NAMUSSUZLARA müslümanım deyip alında kafir olan disnsizlere. ahlaksızlara edepsizlere itibar etmeyin. yüzünüzü dönün hadlerini bildirin. yüzyıl TÜRKİYENİN dir. recep tayyip erdoğan ilk adımı atmıştır. bundan sonrası işe besmele ile başlayan içinde Peygamber SAV sevgisi kalbinde Allah c.c. korkusu olan doğruya doğru eğriye eğri diyenlerin deridir.
  • 6 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23