• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Irak Şiilerinin en büyük liderinden ABD saldırısına dair ilk açıklama!

Irak Şiilerinin en büyük dini otoritesi Ali es-Sistani, ABD ve İran'ın, Irak topraklarında yaptığı saldırıları kınadı.

5 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

muammer

Şiiler, lütfen artık çenenizi kapayın, senelerdir kurusıkı sallayarak Müslüman coğrafyayı kan gölüne çevirdiniz, diğer sapkın ortağınız Vahhabilerle birlikte. Siz sadece İsrail'i ve Abd'yi güçlendirmekten başka hiç bir işe yaramıyorsunuz.
  • 6 Yıl Önce

atakan699

yere oturmakla dünyada isleri bitmiyor , akilli politika yapmak lazim güncel ve bariscil.
  • 6 Yıl Önce

Vatan sever

Irak savaşında Saddamı satan İngiliz beslemesi sistani yine çıkmış ortaya şimdi ırak hükümetini bedavaya satacak demekki yine kraliçeye ait uçakla İngiltere'de mi geldi yoksa
  • 6 Yıl Önce

456

buda türk domuz mollası bir şiidir
  • 6 Yıl Önce

sema

Iranlilarin Türklerden hoslanmadigini hatta hic sevmedigini bilirim, aralarinda he sünni ne de Türk barindirirlar. Anladigim kadariyla seninde damarina basmisiz....yoksa bu kadar kindar saygisiz olmazdin. KADERIMIZDE VAR KIME IYILIK EDIYORSAK DÖNÜP ELIMIZI ISIRIYOR. OLSUN BIZ BIZE YAKISANI YAPALIM. ne dedi atalarimiz "et iyilik, at denize. mahluk bilmezse HALIK bilir...."
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23