• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Türkiye'yi işgal planını duyurdular: Vuracakları 4 kentin ismini bile verdiler

Türkiye'yi işgal planını duyurdular: Vuracakları 4 kentin ismini bile verdiler

6 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Aykut şen

Yunan kıyılarına çıkmamız yeter daha Anadoludaki katliyamların tecavuz edilen kadınların öldürülen çocukların yakılan yıkılan yerleşim alanlarının intikamı alinmadi bu kez yunan diye bir şey kalmaz ayaklarını denk alsınlar uslu uslu otursunlar
  • 2 Dakika Önce

dayı oğlu

1974 Kıbrıs harekatı öncesinde de böyle babalanmışlardı. Harekat başlayınca Dedeağaç ile İskeçe arrasındaki bütün askeri unsurlar tankıyla topuyla ülkenin batısına doğru kaçmışlardı.
  • 21 Dakika Önce

Doğruları göster YARAB Ümmete Biz Sen'in kullarınız

Cümleten siyonistlerin düşmanların şerlerinden Sana sığınırız YARAB Ümmete doğruyu göster zaferli Bayramlar nasip et YARAB en tez vakitte en güçlü İslam Birliği nasip et YARAB
  • 1 Saat Önce

Vay vay

Saldırın, ne olacağını hayal bile edemezsiniz..
  • 1 Saat Önce

Kaçkarlı

Böyle bir sneryonun hayata geçirilmesi demek,siyonist kuklalarının adalar takımı,Kıbrıs dahil ve batı trakyanın tapusunu kendi elleriyle TÜRK DEVLETİ'ne teslim anlamı taşırki geri kalanını onlar düşünsün.Yunan siyaseti akıllıysa ! TÜRK DEVLETİ nin "Barış" elini uzun süre havada bırakmasın.!!!
  • 2 Saat Önce

145319

Aynen bu idalara kendide inanmıyor sadece lag olsun torba dolsun hodri meydan buyurun gücünüz varsa yapın bakın bakalım kim kazançlı çıkıyor pilavdan dönemin kaşığı kırılsın hodri meydan

Müslüman

Aynen , bizim gençlerin sosyal medyada paylaştırıllarını görğnce endeşilendir yunanistan :) ya kendi mahallesini bu kadar salak yerine koyan başka medya yoktur ! Müslüman bir türk olarak ben sana söyliyim , yunanistanı tek endişendirecek şey akp nin hükümetten düşmesi olur ! Adamlar akp döneminde amerikayla dedeağaça devasa askeri mühimmat yıgıdı , bizim parasını ödediğimiz halde alamadıgımız f35 leri aldı C, 16 adamıza çöktü kimisine askker kimisine klisi yaptı , daha geçensa sahil güvenlikşeri bpdrumda kıyıda mülteci kovaladı bizimkiler de gık yok ! Eski türkiye diye asagıladıgınız gerçek öz be öz türk yönetiminde oldumuz zaman bi kücük kardak kayalığı olayında yuninastını altına sıcırttık ama noldu teni türkiyede die lanse edilen amerika türkiyesinde kardak kahramanlarımızı hapse attık !
  • 2 Saat Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23