• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

CHP il başkanlığı duvarlarında çirkin yazılar! Şaibeye ‘Mustafa Kemal askeriyiz’ savunması

CHP il başkanlığı duvarlarında çirkin yazılar! Şaibeye ‘Mustafa Kemal askeriyiz’ savunması

4 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Şeyh Şamil

Kefere ve tagut tapıcıla Kamâlın ve mü'm8n ve inanmıßlar Hz Muhammed Mustafa nın SAV askerleridir Sakın unutma.
  • 2 Saat Önce

Deli İbo

Bu CHP'nin yalından kim yallanıyorsa, yalını kesen öz babasıda olsa hemen cephe alıp, zamanında el etek öperken tavır koyarak cirkefleşmek genetik yapısi olmuş artık. Esasında hepsi aynı tavanın balığı olup çıkar ve ikbal doğrultusunda hareket eden asalaklardır. Bu arada Bay bay Kemal'i sarayın adamı olarak lanse etmeleride yallarının kesilmedinden kaynaklanmakta. Adama sormazlarmı? Cumhurbaşkanlığı seçiminde ne idüğü belirsiz 6 meczup ile 7 bilinmiyenli Woltranı oluşturan Bay bay Kemal'e oy verirken, pesinden it gibi koşarken, Bay Kemal Gandi Kemal'di, davaşan şahindi. Ne olduda Hain Kemal oldu. Çünkü sizin hepinizin durumu aynı, yediğiniz müddetçe, yediren kim olursa olsun ağanız, paşanız, yeme bitince tukaka.
  • 2 Saat Önce

mkamalın askeriyiz

mkamalın 4 yıl süreli uzatmalı uzman çavuşuyuz de, mesela, tam tanım getir mkamal askerliğine bence (uzman çavuşlar neden itfaiyeci gibi kırmızı kırmızı; hep ben anlamadım)
  • 2 Saat Önce

Myavuz

76 Yaşındayım Türk Solu kadar bağnaz, olaylara at gözlüğü ile bakan grup görmedim. Ne kadar da mantıktan uzaklar ne kadar da körler! Bu da Türk Solu hep yönlendiriliyor. Kendilerine ait bir fikir, ölçüleri yok. Kulaklarına ne unutulursun onu tekrar ediyorlar.
  • 3 Saat Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23