• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Çok konuşulacak anket! 'Asgari ücrete ara zam yapılmalı mı?' sorusuna AK Parti seçmeni bakın ne cevap verdi

Çok konuşulacak anket! 'Asgari ücrete ara zam yapılmalı mı?' sorusuna AK Parti seçmeni bakın ne cevap verdi

10 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yapılmasın

Ne bu ya, her ay zam verseniz her hafta ister bunlar. 
  • 2 Saat Önce

Fahri

Her çalışan SGK çatısı altında biraysel sigortalı olmalı çalışanın kendisi pirimleri ödemeli devlet ve özel hastanelerden tedavi ve ilaç masraflarından indirimli yaralanmalı ve bireysel emekli olmalı
  • 3 Saat Önce

Fahri

30 bin 80 bin TL aylık gelir olan vatandaş Nekadar gelir okadar gider tek çözüm iç işleri bakanlığı denetimi altında bireysel çalışan olmalı yanıi herkes eşit şartlarda çalışmalı
  • 3 Saat Önce

elefteros tipos

İktidar olayı halen anlayamadı. Asgari ücret vs ücretler arttıkça talep enflasyonu oluşuyor. Çekin asgari ücreti 5 bin liraya. Alım gücü, talep olmayınca bakın fiyatlar nasıl çakılıyor. Mesele maaş arttırmak değil, ürünlerin fiyatını aşağı çekmek. Bunları hep anlattım. Artık ücretsiz danışmanlık yapmaktan da bıktım.
  • 4 Saat Önce

Çok üzüldüm

Reyize söyleyelim bu yunana maaş bağlasın

Saffet

Amekada oldugu gibi yerim bir zeytin bir dilim ekmek okyanusta cekerim kürek diye düşünüyorum
  • 4 Saat Önce

Ccc

Yapılmalı yapılmasına da yam yalar pusu da Halkın cebine girecek parayı girmeden elinden almak için. İlin birisine gidiyorum 200 gram ekmek 10 tl başka bir ile gidiyorum 15 tl. Bir ilçede ekmek 12.5 - 15 tl arasıydı şimdi 17.5 tl ye de veren var... Yani arazam kokusunu alan yam ya lar çoktan bu zamı halka yedirmeden o paraya çökme in hesabını yapmıştır. 50 tl olan biber markette 199-300 tl arası oluyorsa bu işte bir terslik var demektir. Kimse Mazotu vs bahane etmesin mazota gelen zam 20 tl civarı diyelim tüketim malzemelerine bakın 40-99 tl arası satılan biber 199-200 tl olmuş sizce mazot zammı mı fırsatçılık mı?. Falaka şart.
  • 4 Saat Önce

ALİ Veli

Yapılmamalı yapılıyor da ne oluyor duran bir şey varmı
  • 5 Saat Önce

Mustafa

Zam yapılmamalı işçiye zam yapıldığında fiyatlar bir yıllığına dondurulma dan işçiye zam olmamalı. Mazot artar esnaf herşeye yapar. zam düşer yapılan asla zam düşmez. Fiyatlar yıllık olmalı dondurulması gereklidir.
  • 5 Saat Önce

Ali rıza

YAPILSA NE OLACAK??PŞYASA ANINDA DAHA FAZLA YAPACAK!!APTALLAR.
  • 5 Saat Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23