• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Muhalefeti dumura uğratan anket! Şamil Tayyar paylaştı: Tümden çökeceği anlaşılıyor

Muhalefeti dumura uğratan anket! Şamil Tayyar paylaştı: Tümden çökeceği anlaşılıyor

7 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Ahmet Kar

Bırakın bu boş boş yorumları,Hüvel Baki yeryüzünde yok olmayan,değişime uğramayan, Allah'tan başka ne varki,senin araştırma şirketlerin boş işler ne olacaksa,ne değişecekse,kim gidecekse,kim gelecekse,kim ölecekse,kim sevinecekse,kim üzülecekse Takdir Allahındır boş çene,boş lakırtılar.
  • 1 Saat Önce

Mehmet Kan

şamil, ekremciydin hani! anketleri görünce çark mı ettin?
  • 1 Saat Önce

Ahmet Kar

Şamil Tayyarın ben hep mert doğruyu söyleyen biri olarak tanımıştım,bu araştırma sonucunu paylaşmış olması kafam karıştı,acaba Zenne dersleri almaya başlamış olabilirmi olabilir.
  • 1 Saat Önce

ALİ Veli

Az kaldı inşallah liyakatsiz, yabancılardan kurtulma zamanı gelmiştir
  • 2 Saat Önce

ZORLA İKTİDAR EDİLMEYE ÇALIŞILIYOR

CHP NİN NE OLDUĞUNU GEÇMİŞTE NE ACILAR VE KATLİAMLAR YAPTIĞINI BİLMEYEN VAR MI? AMA HER NE HİKMETSE ERDOĞAN YAPTIĞI YANLIŞ İŞLERLE YANLIŞ KADROLAŞMA CHP Yİ ZORLA İKTİDAR YAPMAYA ÇALIŞIYOR. VERGİLERİ ARTIRIYOR, EMEKLİYE VERMİYOR, ZAMLARI ENGELLEMİYOR YÜZDE YÜZ OLAN ENFLASYONU YÜZDE KIRK GÖSTERİP AKLIMIZLA DALGA GEÇİYOR, RENDEVU SİSTEMİYLE HEKİME ULŞMAYI ENGELLİYOR, KÖTÜ BÜROKRART ATAMALARIYLA ZÜLÜM YAPTIRIYOR, ..... APIYORDA YAPIYOR. ALINAN OYLAR YANLIŞLIKLARA HEP TEPKİ KULAĞINI ÇEKME OYU. AMA NE DİNLEYEN VAR NE ANLAYAN.
  • 2 Saat Önce

Zeki

Hükümetimiz in emeklilerin sesine kulak vermesi elzemdir ayrıca ev ve işyeri kiraları zam oranları yüzde otuz beş oaranında seyrederken emeklilere yüzde. 12 oranında zam yapılıyor bu durumda bunun altından emekliler nasıl kalkacak soruyorum yetkililere
  • 2 Saat Önce

Mahoni

En büyük vurgun Belediyelerde. Asgari ücretli ve emeklilere verilmeyen paraların yüzlerce katı belediyelerde festival, karnaval adı altında iç ediliyor. Yalan haberlerin hâlâ hiç cezası yok. Eğitim hâlâ chp'nin çizginde. Bunların önüne geçilmezse işimiz çok zor.
  • 3 Saat Önce

Toprak

Gerçekten bir kısım emekli zor durumda piyasa ateş pahası önüne geçilmezse sıkıntı büyük.
  • 3 Saat Önce

Ysf

Her şeyin olduğu gibi iktidarların bir sonu vardır. 
  • 3 Saat Önce

Can

Şamil Tayyar bu resimde kaç yaşında..
  • 3 Saat Önce

Değerlendirmesinin bazı bölümleri yazıda yok.

Acaba niye..

İbrahim

Gelir dağılımında ki uçurum giderilirse memlekete huzur gelir. Yoksa bu gidişle AKP nin oyu artmaz. Bu durumdan Allah da kuldan razı olmaz. Mal sahipleri memura göre zam yapıyor. Asgari ücretli emekli perişan. Dualar bedduaya dönüşüyor.
  • 3 Saat Önce

Bu ekonomik sorunların müsebbibi kim

Onlardan çözüm mü bekleyeceğiz..
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23