• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Türkiye’de fabrika kuracağı söylenen BYD şaşkına çevirdi! Ne yapmaya çalışıyorlar böyle

Türkiye’de fabrika kuracağı söylenen BYD şaşkına çevirdi! Ne yapmaya çalışıyorlar böyle

6 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Alî

Aptal mı adamlar peynir ekmek gibi satarken bu o kadar parayı gömecek
  • 1 Yıl Önce

BOYKOT

ÇOK BASİT DERHAL BOYKOT KARARI ALALIM. BYD BİZİM TOGG A ZATEN RAKİP. ÖNCE TOGG DİYELİM VE ÖZELLIKLE ÇİN ARAÇLARINI BOYKOT EDELİM. BUNUDA YAPARKEN AYNEN BYD GİBİ YATİRİM SÖZÜNÜ DALGAYA ALDIĞI GİBİ YAPALIM. HAYDİ TÜRKİYE KENDİ SANAYIIMİZE DESTEK İÇİN BYD BAŞTA OLMAK ÜZERE ÇİN̈Lİ ARAÇLARI BOYKOTA BAŞLIYALIM.
  • 1 Yıl Önce

diyarbakırlı

Adamlar fabrika değil satış deposu kuracaklar, ayrıca kursalar da robotik montaj fabrikası oluştururlar. Biz buna fabrika bile demeyiz. Bunlardan kuruş zındık çıkmaz bir kere, insan gücü faktörüne hiç ihtiyaç duymazlar.
  • 1 Yıl Önce

Abzürt

Çok özel teşvikler alarak fabrikanın parasını bedavaya getirmeye çalışıyor Biz de Yatırım yapılacak diye avunuyoruz
  • 1 Yıl Önce

Mesut Sarp

Çinliler a**** değil. Önce satışlarına engel olabilecek yolları açtılar şimdi ise inceden inceye düşünüyorlar, örneğin Türkiye İç siyaseti ve ekonomisinin geleceği ne olacak ve bunların kendi işlerini ne gibi bir etkinliği olacak gibi birçok faktörü hesaplıyor ve istiyorlar. Öylesine büyük yatırımlar çok hassas ve çok ürkek olurlar.
  • 1 Yıl Önce

VIY VIY

Biz de çok sevinmiştik, 1 milyar dolarlık yatırım olacak diye..
  • 1 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23