• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Berat Albayrak'ın adı geçiyordu! Kabinede 5 isim kulislerden sızdırıldı

Berat Albayrak'ın adı geçiyordu! Kabinede 5 isim kulislerden sızdırıldı

9 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

hasel

Sayın Berat Beye mutlaka etkili görev verilmeli.
  • 1 Yıl Önce

Adnan

Burada durmadan hükümeti öven yazılar yazıyosunuz da hala şunu anlanadınız yada anlamamazlıktan geliyorsunuz,bu hükümet memura ve kamu çalışanına verdiği seyyanen zammı emkliye vermediği müddetçe değil 1 100 tanede seçim yapsa üst üste iştiralerde yapsa artık seçim falan kazanamaz anlayın artık.Farkındamısız bilmiyorum ama o 8000 liralık seyyanen zamma her zam döneminde de zam yapıldığı için şu an 15000 liraya çıkmış durumda,yani bir emeklinin aldığından daha fazlası seyyanen memura ve kamu çalışanına veren bu hükümet sonunu kendi elleriyle hazırlıyor.Adaleti kendi bildiklerimiz yok edince insanı kahrediyo.
  • 1 Yıl Önce

Ali

Milli Eğitim bakanı ve Dışişleri bakanı yüz akı işler yapıyor. Desteğimiz onlarla
  • 1 Yıl Önce

Zaza

Değişimin olmazsa, olmazı Özlem zengin, gönderilmesi. Millet istemmmiiiiyoooooorrrrrr. Kalırsa kendisiyle birlikte partiyi bitirir.
  • 1 Yıl Önce

Recep

Bu kabine rezil değisik yüzerle kabine yenilenmek.en kötü ezik kabine bu kabine birkaç isim hariç.
  • 1 Yıl Önce

İ. Keskin

Murat Kurum Beyefendi tekrar bakan yapıla biliniyorsa, 'Berat Bey neden bakan olamıyor?' anlayamıyorum. Diğer ekonomi bakanlarından hakikaten iyiymiş! Hiç olmazsa enerji işleri rayına girer.
  • 1 Yıl Önce

Fikret Türk

Kim değişirse değişsin özlem ve rümeysa parti de duruyorsa değişmenin bir faydası yoktur oy da yoktur
  • 1 Yıl Önce

Turan

Meclis hükümete, hükümet meclise topu atmayı bırakacak özde de sözde de halkın yanında olacak, yoksa masalı bırakacak! İdam için, hal yasası, perakende yasası, fahiş fiyat düzenlemesi, emeklilerin durumu, süresiz nafaka gibi düzenleme ihtiyacı ortadayken top çevirmenin alemi yok! Halk artık sonuç istiyor. Üç harflilerle baş edemeyen iktidar olmaz! Yoksa kovayı, küreği hazırlayın kumda oynayacağınız vakit yakındır!
  • 1 Yıl Önce

Mehmet

Milli eğitim bakanının yeri en sağlam olmalı. Hiç böyle cesur ve çalışkan bir bakan görmedik.
  • 1 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23