• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Zillet ittifakı terör örgütü PKK diyemedi

Yeniakit Publisher
2022-01-09 05:33:00 - 2022-01-09 05:43:32

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et
Zillet ittifakı terör örgütü PKK diyemedi

CHP'li Kılıçdaroğlu ile İYİ Parti'li Akşener sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımda, terör örgütü PKK'nın saldırısı sonucu şehit olan 3 asker için taziye mesajı paylaştı. Paylaşımda bir kez daha 'PKK' dememeleri dikkat çekti.

Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesinde 3’üncü Hudut Alay Komutanlığına bağlı Gültepe Hudut Karakolu sorumluluk bölgesinde menfeze yerleştirilen EYP’nin patlatılması sonucu üç asker şehit oldu, bir asker ise yaralandı.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ile İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, paylaştıkları taziye mesajlarında PKK terör örgütünü lanetleyemedi. Alçak saldırıdan PKK’yı sorumlu tutamayan Kılıçdaroğlu ile Akşener büyük tepki topladı.

Bir kez daha 'PKK yaptı' diyemediler

Paylaşımlarda terör örgütü PKK'nın adını vermeyen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, hain saldırıyı 'patlama' olarak niteledi.

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

oflu baba

PIMP GODOS CUMHURBASKANI OLACAK  ACUZE KARIDA BASBAKAN OLACAK PKK,NIN OYLARI ILE SOKMUSLAR TURKIYEYE IKI ADET ASSAGILIK VATAN HAINI S.SIZ IKISININDE. HAYALLERI MAGARALARDA FARE GIBI YATAN PKK LI P.CLERIN ELLERINDE. ALLAH BELANIZI VERSIN IKINIZINDE.

sabah

açıkça terör destekçisi, belki geceleri dağa çıkıp asker şehit edende var. asıl sorun bunları vekilliğini iptal etmeyip bütçeden maaş ödeyen iktidarda.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23