• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Yeniden Refah lideri Fatih Erbakan'dan 'EYT' sözü! "3 ay içerisinde..."

Yeniakit Publisher
2022-06-03 18:29:00 -
Yeniden Refah lideri Fatih Erbakan'dan 'EYT' sözü! "3 ay içerisinde..."

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, İstanbul İl Başkanlığı binasında Emeklilikte Yaşa Takılanlar(EYT) ile bir araya geldi.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, İstanbul İl Başkanlığı binasında Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) ile bir araya geldi. Erbakan, "Hukuk ve devlet teorisi açısından konu değerlendirildiğinde devletin en temel vazifelerinden biri de hukuka güven için hukuk devletinin tesis edilmesidir. Bu nedenle emeklilik konusunda mağduriyet yaşayanların da mağduriyetini gidermek için iktidara geldiğimizde gerekeni yapacağız. Gerekli idari düzenlemeleri iktidara geldikten sonraki 3 ay içerisinde yapacağız" dedi.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, İstanbul İl Başkanlığı binasında, EYT'liler ile bir araya geldi. Basın toplantısına Erbakan'ın yanı sıra EYT Federasyonu Başkanı Gönül Boran Özüpak da katıldı. Saat 14.30'da başlayan toplantıda Erbakan, noter tasdikli taahhütname okuyarak, EYT'lilere sorunu çözeceğine dair söz verdi.

"Gerekli idari düzenlemeleri iktidara geldikten sonraki 3 ay içerisinde yapacağız"

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, "Sadece seçim zamanı değil, milletimizin yanında olmayı şiar edindik. Her zaman her şart altında, vatandaşlarımızın milletimizin derdiyle dertlenmek, iktidar olmasak da muhalefette olsak da milletimizin mağduriyetinin giderilmesi için mücadele edeceğiz. Seçim haline girilince birden iktidarın gündem maddelerinden birisi EYT'lilerin mağduriyeti oldu. Oysa 2018 seçimlerinde aziz millet, bu iktidara daha önce hiç görülmemiş düzeyde oyla yetkileri verdi. İstedikleri her şeyi yapabilecekleri yetkiye sahipler. Seçim zamanı yaklaşınca hala kesin bir şey söyleyemiyorlar. Bu noktada söylenmesi gereken şu: 'Bu zamana kadar neredeydiniz?' Sadece seçim yaklaştığı zaman oya ihtiyacınız olduğu için mi bunları söylüyorsunuz? Seçimi atlattıkları zaman da vatandaşın mağduriyetine kulaklarını tıkıyorlar. Biz Yeniden Refah Partisi olarak bu sorunu çözeceğiz. Hukuk ve devlet teorisi açısından konu değerlendirildiğinde devletin en temel vazifelerinden biri de hukuka güven için hukuk devletinin tesis edilmesidir. Bu nedenle emeklilik konusunda mağduriyet yaşayanların da mağduriyetini gidermek için iktidara geldiğimizde gerekeni yapacağız. Gerekli idari düzenlemeleri iktidara geldikten sonraki 3 ay içerisinde yapacağız" dedi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

432

şunu merak ediyorum bu ülkede olan abd nato askeri üsleri için devlet para ödüyormu kalsınlar diye öyle yapıyorsanefissiz onursuzluğun daniskasıdır

Vejo

Yaaa tabi tabi altın bulacaksınız yada petrol
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23