• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Yalçın Akdoğan: Devlete meydan okuyan kaybeder

Yeniakit Publisher
2015-07-27 14:10:00 -
Yalçın Akdoğan: Devlete meydan okuyan kaybeder

Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan son günlerde yaşanan terör olaylarını değerlendirdi.

Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, sosyal medya üzerinden "Hem silah, hem siyaset olmaz. Bir yanda parmak sallayan, diğer yanda kaleş sallayan... Hukuka ve devlete meydan okuyan kaybeder" değerlendirmesini yaptı.

Akdoğan, sosyal paylaşım sitesi twitter hesabından açıklamalarda bulundu.

Silahlı mücadele yedeğinde süren çatışmacı kimlik siyasetinin demokrasiye değil ayrışmaya hizmet ettiğini, AK Parti'nin birlik siyasetinin doğru olduğunu belirten Akdoğan, mesajında şunları paylaştı:

"Hem silah, hem siyaset olmaz. Bir yanda parmak sallayan, diğer yanda kaleş sallayan... Hukuka ve devlete meydan okuyan kaybeder. Siyasetin normalleşmesi/demokratikleşmesi terörize edilmesine son verilmesinden geçiyor. Terör ve şiddet desteğiyle siyaseti zorluyorlar. En aykırı görüşler siyasette yer bulabiliyor, örgütsel destekle bunları dayatmak demokrasiyi rehin almak olur. Buna millet ve hukuk izin vermez."

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23