Yahudiler rahatsız olsa da Kudüs’e sahip çıkacağız
Milli İradenin Sesi Yeni Akit
Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.
Akit gazetesi, Kudüs’te bulunan Türk turist kafilesine bir Ermeni’nin tahrikleriyle İsrail güvenlik güçlerince yapılan kötü muameleyi sayfalarına taşımıştı. Turist kafilesiyle birlikte zulmü yaşayan aile, Türkiye’ye döndükten sonra Akit Ankara Temsilciliği’ne teşekkür ziyaretinde bulundu.
Önceki cuma günü Kudüs’te bulunan Türk turist kafilesine bir Ermeni’nin tahrikleriyle İsrail güvenlik güçlerince yapılan kötü muameleyi Akit gazetesi sayfalarına taşımıştı. Turist kafilesiyle birlikte zulmü yaşayan aile, Türkiye’ye döndükten sonra Akit Ankara Temsilciliği’ne teşekkür ziyaretinde bulundu. Kudüs’te Ermenilerin Türkiye ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hakaretlerde bulunmasına gözyaşları içinde karşı çıkan ve zalimlerle mücadele eden aile, bu tür kötü muamelelerin, Türklerin Kudüs’e giderek oradaki Müslümanlara destek vermesinden rahatsız olan İsrail yönetiminin planlı uygulaması olduğunu söyledi.
‘HİÇ KORKMADIK’
Aile adına konuşan baba, “İlginç bir şekilde kötü muamele, daha Türkiye’deyken, Sabiha Gökçen Havaalanı’nda başladı. Diğer ülkelere gidecek olan yolculara uygulanan kontrollere ilave olarak İsrail’e gideceklere uçağa binmeden önce bir kez daha arama yapıyorlar. Burada son güvenlik kontrolünü yapan bir kadın görevli, İsrail’e giden vatandaşlarımıza son derece sert, hakaretamiz davranışlarda bulundu. Oraya vardığımızda ise Ben Gurion havaalanında kafilelerden birinin mihmandarı ülkeye sokulmadı. Bunların hepsi Türklerin oraya gitmemesi için yapılan uygulamalar. Ancak biz bunun bilincinde olduğumuz için hiç korkmadık. Her fırsatta yine gideceğiz. Kudüslü Müslüman kardeşlerimizi yalnız bırakmayacağız” dedi.
