• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Vahşet! Babasını duş alırken bıçakladı, bıçak kırılınca da...

Yeniakit Publisher
2019-01-19 15:13:00 -

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et
Vahşet! Babasını duş alırken bıçakladı, bıçak kırılınca da...

KKTC'nin başkenti Lefkoşa'da duş alan babasını bıçakla sırtından ve göğsünden yaralayan cani evlat, bıçak kırılınca yaralı babasını darp etti.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin (KKTC) başkenti Lefkoşa'da 25 yaşındaki Raif Korçin, tartıştığı babası Kemal Korçin'i duş alırken 3 yerinden bıçaklayarak ağır yaraladı. Raif Korçin'in daha önce de babasını 6 yerinden bıçakladığı ve babasının şikâyetçi olmaması nedeniyle serbest kaldığı öğrenildi.

Olay Lefkoşa'nın Kızılay bölgesinde meydana geldi. Korçin, babası ile nedeni henüz belirlenemeyen bir nedenle tartıştı. Baba Kemal Korçin tartışmanın ardından duş almaya gitti. Polisin mahkemeye verdiği bilgiye göre; Raif Korçin de, eline aldığı ekmek bıçağı ile duş alan babasına arkasından saldırdı.

Zanlı, sırtından ve göğsünden bıçakladığı babasını, bıçak kırılınca bu kez darp etti. Baba Kemal Korçin'in yardım çığlığı atması sonrası komşuları durumu polise haber verdi. Olay yerine gelen polis Raif'i gözaltına aldı. Ağır yaralanan ve hayati tehlikesi bulunan baba Korçin ise Lefkoşa Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Lefkoşa Kaza Mahkemesi'ne çıkarılan Raif Korçin için 3 gün gözaltı süresi vereldi.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23